• 26ats.

    mamytes, noreciau patarimo del vezimelio

    kreipiuosi i tas, kuriu vaikuciai gime vasaros pradzioje. gal patartumete koks vezimelis geresnis, nes ziema leliukui bus 6 men ir as ji dar labai noreciau vezioti lopsiuke, tai o dabar tie vezimukai visi tokie nedideli, kazkaip baisu kad paskui ziema su kombinezonu ir adijalu neidesiu i ta lopsiuka...

    goziukeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as tik uz tokius vezimukus,kur lydekaite foto idejo.svarbu,kad vaikuciui butu erdves,o ne madu vaikytis

    ruta26

  2. 2

    įdėjau vienoj foto vasara jau be lopsiuko o kitoj su lopsiuku viduje. vasara mums ten buvo 5,5 men o dar vietos yra..

    lydekaite

  3. 2

    goziuke, pavadinimo tikrai nepasakysiu, bet čia ne iš naujausių modeliukų. Mums brolienė paskolino, jeigu domina paklausiu kaip ten jis vadinasi :) Na čia iš tų vežimukų, kur lopšiukas išssima su rankenėlėm ir lieka didelė erdvė vaikučiui gulėti, o uždaras galas kaip sakiau pasikeičia. tuoj įdėsiu į savo galerija nuotraukytę, pažiūrėk.

    lydekaite

  4. 2

    Pirk vežimuką kur lopšiukas tiesiog išsiima ir lieka didesnė erdvė gulėti. Po to kai vaikutis pradeda sėdėti uždaras galas nusiima ir užsideda kitas - neuždaras (kad kojytės kabėtų). Į tokį tikrai dar tilptų 6 mėn ir dar didesnis.. Dar patarimas.. Žiūrėkis vežimą dideliais ratais, nes kai bus žiema per sniegą mažais ratukais nepavažiuosi. Mes turėjome guminiais dideliais ratais, tai varinėjom per pusnis laisvai :))

    lydekaite

  5. 2

    na jau juk tavo teise rinktis jei pavz tau nebutinas 3in1 tai tuose 2in1 dazniausiai buna didesni lopsiai bet cia jau as pavadinimu nzn nes nesigilinau, mes ir ziurejom kad butu didesnis lopsys nes juk dar rudenio pradzioje buna grazus orai ir pan todel noretusi vaika migdyti gryname ore tad beabejo didesnis lopsys geriau tai is visu variantu isirinkau colekto, is musu ziuretu tai man buvo geriausias varinatas del lopsio. o coletto uz x landeri yra platesnis tai aisku is tos puses ir geresnis. tik aisku tarkim i masina ideti patogiau x landeri, vienas vezimas turi vienus minusus kitas kitus:)

    Anonimas

  6. 1

    jane firmos lopsiukai dideli yra kiek zinau:)) tik ju kaina didoka:)) mes pirkom high trek ir windoo lopsi, nu neatrodo kad labai mazas butu:) ir dar labai priklauso koks vaikas gims, vieni maziukai buna ir greit labai neauga tai ilgai telpa i lopsi, kiti buna gimsta dideli ir auga kaip ant mieliu tada jau tik sportinukas lieka:)

    almantel

  7. 1

    ir pati turiu toki panasu vezimuka su lopsiu"Deltim".Geguzes pabaigoj gime vaikelis,tai vasara nenaudojom lopsio,o ziema kuo puikiausiai telpam su kombinezonu ir pledu.

    ruta26

  8. 1

    As gimdziau birzelio pradzioje bet jau po menesio nebenaudojau lopsio,nors nebuvo mazas,bet mazylei smagiau kai daug vietos.Dabar guldau taip,pas mus uzsideda toks galas ant vezimuko ir gaunasi uzdaras,patiesiu koldryte kokia ir guldau,puikiai telpa.Beje vezimelis Tuttis viper

    kami

  9. 1

    Mums kaip paskolino, tai net neturėjom minčių apie naujesnio modelio . Vaikas pradės vaikščioti ir vežimuko nebereikės. Mes nuo 11 mėn keliaujam į lauką be vėžimo :) nebent kur toliau reikia tai pasiimam sportinuką lengvutį, manevringą ir patogų :) sėmės paieškose!

    lydekaite

  10. 1

    aciu lydekaite uz foto :) na jo sitie yra jau pakankamai erdvus, zinau sita, tik kazkaip norisi jau is tu naujesniu modeliu kazka ziurineti, matysim kaip cia bus, gal ir mums teks toki is senesniu ziurinetis ir nesukt galvos, reikia ziureti kad leliukui patogu butu, o ne madu vaikytis :)

    goziuke