Atsakymai

  1. 3

    as uzsivirinu virduly vandens,paskui ,kai reikia misinuka ruosti,siek tiek pakaitinu virduli ir uzpilu misini

    ruta26

  2. 2

    visada geriau atsivirinti sviezu vandeni ir po to atsaldyti.O mikrobangineje ir dar vaikui,tai jau tikrai negerai.Tokia mano nuomone,kiekviena mamyte daro kaip ismano.

    vitalijus

  3. 1
  4. 1
  5. 1
  6. 1

    visada palieku virinto salto ir likusia dali is naujo uzvirinu ir taip praskiedziu. as namuose net neturiu mikrobanges,esu kategoriskai pries ja.vyras siulo pirkti, bet apseinu ir be jos:)

    bantukas

  7. 1

    mikrobangeje as nieko nesildau savo mergytei...aplamai stengiuosi mazai ja naudoti...viska sildau karstam vandeny...o jei reikia silto vandens,tai dar karta ji uzsivirinu arbatinuky...

    Anonimas

  8. 1

    mikrobangėje nešildžiau ir ji tik pas mus tik stovi ir tiek,šildydavau tik avent šildykliu.teko paskaityti apie mirobanges kaip labai pavojingas sveikatai,beto šildant ką nors reikia laikytis atstumo nuo jos.

    emiliukas

  9. 1

    Mikrobange ir taip kenksmingas daiktas tiek vaikui,tiek suaugusiam.Visada turiu virinto vandens virdulyje,tai kai reik misinukui pakaitinu truputi ir tada ruosiu misinuka.

    Bosiene

  10. 1

    o as stengiuosi tik su virinu atvesintu gamint,stengiuosi kad neatvestu,kad nereiktu sildyt,kiekvienam kartui vis nauja virinu,gal per daug save apsikraunu,bet paroj tik karta tenka misinuka gamint

    pinakolada