• 11ats.

    nestumas ir tupejimas

    Sveikos, gal kuri zinote placiau apie nesciaja ir tupejima? Nes si informaciaj mane labai suintrigavo, pora pazystamu uzsimine, kad nescioms negalima tupeti,kad vienos draugei taip net gimdymas prasidejo, bet tema nukrypo kita linkme, o as tik po kiek laiko supratau, kad taip ir nezinau konkreciu priezasciu.

    inguteeNėščiosios aplinka ir gyvenimo būdasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    visokiu prietaru yra.As pati dirbau iki 8men virtuveje.Teko ir rankas pakilnoti ir asitupti,ir kaska asinsti.Aisku nesunkaus bet tu esi nscia o ne ligone.Judek ir jei sveikata leidzia dirbk

    sandi

  2. 2

    tupeti galima bet labai trumpai seip nescioms tai nepatartina

    rita0609

  3. 2

    Jei tupesi ilgai, tai kojose kraujotaka gali kiek sutrikti tam sykiui, gi ir taip nescioms tinsta kojos ir venos isryskeja ..... o siaip as bent jau nezinau, kitokiu rimtu priezasciu irvengti tupejimo. tik tiek, kad nesciai tai ne pati patogiausia kuno padetis, bereikalinga kuno itampa.

    Meskeriotoja

  4. 2

    cia jau manau bobuciu pasakos :) jei viska su protu darysi nieko ir nenutiks. po tokiu pasakymu, kad tas ar anas negalima, galima pagalvoti, kad nestumo metu busima mamyte turetu prisiristi prie lovos ir nepajudeti visus 9 menesius. as aplamai nekreipiau demesio i visus tuos to nevalgyk, to negerk, taip nestovek, to nenesiok, taip nesirenk, nesidazyk ir taip toliau..

    Simse

  5. 2

    apie tupinejima nieko blogo negirdejau.

    Erika

  6. 1

    nieko blogo apie tupejima nesu girdejus,taigi nemanau kad kas blogo gali atsitikt:)

    Lafe

  7. 1

    pirma kart girdziu kad turpejimas gali kazkuo pakenkti...

    viktorijaz

  8. 1

    kaip apie ranku kilnojima parasiau, taip parasysiu ir apie tupejima. kai reiks ar kai panoresi ir atsitupk, tik paprasciausiai ilgai tokioj pozoj nebuk. ir maziau klausykis tu prietaru ;)

    romantike

  9. 1

    Prasimanymai arba tik sutapimas ten buvo:))

    almantel

  10. 1

    cia dar vienas prietaras....zinai kada del tupejimo gal nera gerai kai viskai buna nestumo pabaiga ir atsitupi ir atsitoji staigiai gali liksvaros neislaikyt, apsisukt galva ar dar kas panasaus. bet siaip tai nieko blogo pati gines klausiau sake svarbu tu labai staigiu judesiu nepadaryti ir nieko nebus

    Anonimas