• 11ats.

    Kaip apskaiciuoti ar priklauso pasalpa,kai nesigauna vienam asmeniui 525lt?

    Reikia sudeti kiek vyras gauna ANT POPIERIAUS ta suma ir kiek as gaunu uz vaika?Ar kazkaip kitaip?

    geramamaŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    visas pajamas sudėjus padalinus iš to skaičiaus kiek šeimoje asmenų yra ir tada gauni ta suma vienam asmeniui

    xxxxx

  2. 2

    Vaiko pinigai apskaiciuojant soc.pasalpa neieina i pajamas.

    Anonimas

  3. 2

    Vaiko pinigai apskaiciuojant soc.pasalpa neieina i pajamas.

    Anonimas

  4. 2

    Lina38,cia jus neklaidinkit,jeigu nezinot geriau nerasikit.
    Visu pirma,jei vienam seimos nariui neiseina po 525 lt(praeitu metu pajamas,ka gaudavot i rankas),tai jums priklauso nuo 2 metu po 52 lt kiekvienam vaikui,jei jiems niera 7 metu(cia vaiko pinigai).
    Priklauso maisto daviniai-ziuri paskutiniu 3 men pajamas.
    Jei jums kiekvienam neiseina po 350 lt/zmogui,tai jus galit kreiptis del soc.pasalpos ir kompensaciju.Bet turit kiekvienas atitikti tam tikrus reikalavimus.

    Anonimas

  5. 2

    neklaidinkit mamytes .tie pinigeliai 525 skaiciuojasi tik tada kai yra 3 ir daugiau vaikuciu ir tie vaikuciai yra iki 18m tada mokami pinigeliai 52 lt ir tai pasalpai reikia duomenu net praeitu metu nuo sausio pirmos iki kitu metu sausio 1 d,, bet jusu tai matau 2 vaikuciai yra .tai jums reikia kad kiekvienam seimos nariui iseitu 350 bet moka tik 90 proc tai yra 315.sita pasalpa skaiciuoja triju menesiu pinigelius.tai jums reikia sudeti triju men pajamas vyro alga kur gauna i rankas ir pinigelius uz vaikuti ir pasidalyt is triju.tai gausit vidutine men alga.tada skaiciujat taip 3 dauginant is 350 kiek gaunat is tos sumos atimat jusu gautas pajamas kur apsiskaiciavot ta vidutine men alga ir gauta suma padauginat is 0,9 ir matysit ar jums truksta iki tos sumos kur reikia ar ne ,jei truksta tai va ta suma ir jums ismokes kaip pasalpa ,.o jei jums neiseina 525 tai gausit tik maisto davini.atrodo aiskiai surasiau ,bet jei kiltu neaiskumu kaip apsiskaiciuot rasykit az .

    lina38

  6. 1

    jei tu apie socialine pasalpa, tai turiu giminaite dirbancia sioje srityje ir galiu pasakyti,kad 525 jau praeitis, db vienam asmeniui turi iseit 350,jei neiseina,tada gauni.. tik dem maisto davinio vis dar like tie 525

    bantukas

  7. 1

    kai tvarkiausia dokumentus ir klausiau šio klausimo, tai pasakė, kad jei nesigauna 525, tai priklauso maisto davinys, o pašalpą moka tik tada, jei kiekvienam grynais, ne popieriuje, nesigauna 315.

    Ineta_

  8. 1

    nepamirskite, kad pajamos skaiciuojamos is praejusiu 12men, is ju vedamas vidurkis.

    vinipukas

  9. 1

    Kiek zianau, tai reikia sudeti visas pajamas, kurias i rankas gaunat, o ne ant popieriaus ir tada padalinti is seimos asmenu skaiciaus.

    Indruke

  10. 1

    sveika tai visas pajamas sudek ir poto isdalink ant visu,kiek iseina.jai neiseina po 525lt.tai reiskai priklauso.taip suprantu.kad kiekvienam zmoguj turi buti525lt.sekmes jums

    razma