• 15ats.

    Ar Jusu mazylis gere is buteliuko,kai tuo metu maitinuote krutimi..?

    Sveikos mamytes,mano mazytei greit bus 5 menesiai,visa laika maitinau krutimi,soskutes neima spjauna...db bandziau duoti gerti arbatytes is buteliuko irgi negeria,isstumia su liezuveliu...
    darosi baisu kai pagalvoju,kad ateiti negers...
    gal pas Jus taip buvo?kaip pripratinote?ar keitete gal buteliuka i koki kita,nes pas mane Avent firmos,gal tas silikonas jai per kietas?
    padekite,pasidalinkite...
    Aciu ...

    savasstiliusMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    manau laikas ateis ir pripras.Mano dukrai ir neima soskute,isspjauna.Manau neverta lb jaudintis,ims veliau

    sandi

  2. 3

    Mano sūnui 1.7 metų iki 6 mėn. maitinau vien MP, o iki metų ir vieno mėnesio gėrė tik MP. Niekada nečiulpė soskės ir negėrė iš jokio buteliuko. kai baigiau maitinti, pirkau kelių rūšių gertuves, bet tiko tik Avent su snapeliu. Canpol buvo per sunku traukti, dar viena labai laistėsi. Tiesa, pasitaško ir Avent, nes aš leidžiu saviškiui vaikščiot su ta gertuve. Na o mišinuką įmaišau į košę, nes kitaip jokio mišinuko negėrė

    labirinta

  3. 3

    Maniske taip pat neeme, ir niekaip nepriverciau paimti. Duoti duoti ir pripras tikrai nevisada pasitvirtina. Tikrai ilgai bandziau ir nieko nepavyko. Isbandziau visokias soskes/buteliukus ir niekas netiko. Gerem is buteliuko su sauksteliu kai misinuku primaitinau penkta menesy. O dabar tik is puodelio Lowi kur neissilaisto ir geriasi is bet kurios puses kaip bepasuksi. Is pradziu pergyvenau kaip cia bus jei neims buteliuko, bet pasirode, kad tai visai nedidele beda kaip atrodo =)

    titina

  4. 3

    Musiskis eme ir kruti ir buteliuko zinduka. Mes pirkom specialu atitinkanti mamos speneli - Tommi Tipy (neatsimenu tiksliai).

    Linute39

  5. 3

    bandyk vis duoti , duoti tuomet po truputi pripras . tik nepasiduok pati...

    rita0609

  6. 2
  7. 2

    nebuvo problemu taip primaitindavau mazyli nes savo pienuko nebeuztekdavo

    Laimaxxx

  8. 2
  9. 2

    as kai maitinau MP tai eme ir buteliuka,gal todel kad jis buvo tik 3sav,tai gal pypliukas nesuprasdavo nieko.mes ir dabar naudojam Avent buteliukus,esam patenkinti.

    aronas

  10. 2

    as ir maitinu mp, pasisakicius kad pankoliai padeda nuo pilvo diegliuku bandziau duoti atsigert is buteliuko bet niekip neime, tada palikau ramybej ir iki primaitinimo nieko nedaviau gert tik mp, o tada daktare patare ir nebepratint is buteliuko jei neima, geriau gertuvelis kur su snapeliu arba is puodelio, dar su sauksteliu zaidem, bet nieko neiseidavo, ta mes tik db 8 men ir 1sav normaliai ismokom gert is gertuves:)

    Kalnietiene