I
2 stiklinės rūgščios grietinės
3/4 stiklinės cukraus pudros
1 stiklinė kokoso drožlių
1 šaukštas kakavos
grietinė+pudra+kakava suplakama.
II
250g. sviesto
7 šaukštai cukraus
1 stiklinė rūgpienio arba grietinės
vanilinio cukraus
citrinų sultys
sviestas ištrinamams su cukrum ir vaniliniu cukrum, nuolat trinant palaipsniui pilti rūgpienį arba grietinę, įpilama cirtrinos sulčių.
III
300g. varškės
1,2 stiklinės cukraus
1 pakelis vyšnių želė
pusės citrinos sultys
darant želė pilti tik 1 stiklinę vandens, išplakti varškę su cukrumi, grietine, sultimis ir supilti želė, pilti jau į formą wink.gif
xxxxx
3grietinele suplak su cukrumi ir siek tiek sitrinos rugsteles iberk.. plak mikseriu kol bus standi, dek siek tiek i saldytuva, o paskui pertepk.
kas megsta varske, tai labai skanu plombyro skonio varske sumaisyta su grietineles skonio zele. kas ragavo tai pasaka.
dar gali bandyti pertepti rududu, imaisyk sviesto ir kepintu zemes riesutu, tai skonis kaip snikerso :)
SEKMES
ingutee
2paprasta pirktine grietine isplakti su cukrumi ir citrinos sultimis,pagal skoni det ir ragaut,saldrukstis turi buti,ir tada ideti istirpintos zelatinos,palaukti kol siek tiek pastinks sutirstes ir tada tepti deti vaisius,tik nedek kiviu jie neleidzia sustingti zele.
Milana69
2man ir patinka kaip Aurvile sake, jogurtas sumaisytas su zelatina, paskui dedu dar zeles ar vaisiu gabaliuku
Lukniukas
2jogura sumaisyk su zelatina.
Aurvile
2as pertepu saldziu pieneliu arba uogiene
Anonimas
1Dr. Oether firmos yra skaniu ir geru torto pertepimu.
Imbiere
1jogurtas su zelatina
ruta26
1su grietine ir citrina, ir dar prabangesnis grietinele
caila
1Aciu mamytems.
Ermita