Atsakymai

  1. 5

    Ziurint kelintos vestuviu metines, nes kiekvieni metai kaip ir minejo turi savo simboli, Pvz mes pirmasias sventeme kaip popierines-dovanojau vyrui foto knyga kur buvo sudetos nuotraukytes is musu pirmuju vedybiniu metuku-liko patenkintas . Dar galima spa cekius dviem, foto puzzle, jei finansai leidzia kalione...

    Mazute

  2. 5

    geriau trubut visos siemos nuotrauka ir parasyti laiminga seima;)))

    saulllyttte

  3. 5

    dekui ausryte as tai galvojau maikute su musu seimos nuotrauka arba su leliaus nuotrauka ir uzrasyti geriausia tetis ;))))))))

    saulllyttte

  4. 4

    o nuotrauka is puzles galima foto atelje arba kur daro foto

    saulllyttte

  5. 4

    Turiu toki bukleta, kur surasytos vestuviu metines. Tai pirmosios - kartunines, todel dovanojama viskas is medziagos. Bet dar ilindau i interneta paziureti, tai vienur raso, kad 1-osios - kartunines, o 2-osios - popierines, kitur, atvirksciai, 1-osios - popierines, 2-osios merlines (medvilnines, medziagines). Tai dabar suprasi. Nors medziaga uz popieriu patvaresne ... :)

    Ausra

  6. 4
  7. 4

    as tai kiek zinau, kad pirmosios metines tai yra laikomos popierines vestuves ir dovanojama is popieriaus kazkas. Per musu pirmas metines vyrui dovanojau puzle padaryta is musu nuotraukos vestuvines

    Gerda

  8. 4

    Nu va, ir pati turi geru minciu. O maikute su uzrasu "geriausias tetis" labai tiktu tecio dienos proga!

    Ausra

  9. 4

    Tai kaip apatinius, chalata ir kojines kol kas daugiau nieko nesugalvoju :). Dar galima kaklaraisti ir marskinius, jei visa tai nepapode dar... Arba jei reikia rimtesnes dovanos, galima kaklaraisti su sage (ar kaip ji ten) arba sasagas su marskiniais padovanoti.
    Jei dar ka sugalvosiu, parasysiu. Tik butu gerai, kad bent jau uzvestum ant kelio kokio tipo ir dydzio ta dovana turetu buti :)

    Ausra

  10. 4