• 17ats.

    Gal kokios vaiku istaigos ima zaislus? Koks jusu vaiko isaugtu zaislu likimas?

    Mes isaugom kruvas barskuciu, minkstu zaislu, minkstu knyguciu, mediniu delioniu.. gal kurios istaigos ima? Tai zaislai iki metu vaikui ir musu kudikiu namai tai neima, o kokios kitos istaigos vaiku gal kur yra? Koks jusu vaiku zaislu likimas ar tai tiesiog siuksliu deze?

    vejuneKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    sunus dar kol kas neturi isaugtu zaislu,tad su visais dar zaidzia.O as savo vaikystes zaislu daug issaugojau,tad dabar vezames namo is mano tevu ir zaidziam.Labai smagu kad mano sunus zaidzia su tais paciais zaislais su kuriais as zaidziau

    ginnta

  2. 4

    mano vaikystes zaislai guli maisuose pas mama,kuomet sunus paaugs tikrai parsivesiu,dar ir jis gales pazaisti

    Sarunas

  3. 4

    kiek girdejau vaiku namai neima padevetu zaislu del ivairiu ligu ir perduodamu bakteriju nors jie ir isskalpti ir tvarkingi,o tik nauji.Pabandyk atiduoti i koki vaiku darzeli,jie tikrai paims

    tete

  4. 2

    Kolkas apie tai dar negalvoju,bet manau ismesiu,nes nera kur det,o i Lietuva specialiai nesiusiu tases.

    Bosiene

  5. 2

    kolkas isaugtu zaislu neturime. su vienais maziau zaidzia, su kitais daugiau, bet neskubam kam parduoti ar padovanoti. tik suluzusius ir praradusius gera isvaizda deportuoju i siuksliu deze.

    romantike

  6. 2

    oo aciu Lydekaite, niekad nebuvau demesio atkreipus.. nes zaislai tik iki 1metu vaikui darzeliuose tokiu nereikia.. aisku suluzusius ismetu, prastus kokius neidomius irgi be skausmo ismetu.. like tik grazus zaislai, nes pagrinde visi is JAV websitu, tad tikrai norisi kad gal kas pasinaudotu.. dar karta aciu uz patarima..

    vejune

  7. 2

    Yra paramos fondas mamanijoje "Mažutėliai". Pačiame viršuje pažiūrėk, mačiau yra tel nr, renka drabužėlius,žaisliukus ir kt daiktus ir dalina tiems kuriems reikia finansinės pagalbos. Beje jei kam reikia pagalbos, taip pat ten parašyta kaip įstoti į tą klubą..

    lydekaite

  8. 2

    mes atiduodam mažesniems giminaičiams gerus, prastus išmetam. kartais mokykloj būna akcijos - galima nunešti senus žaislus - juo išdalina socialiai remtinom šeimom...

    Ineta_

  9. 2

    Prastus tai ismetu, o geresnius isnesu i rusi, nes dar laukiam broliuko, tai su kai kuriais dar ir brolis gales pazaisti. O paskui kai abiems nebereiks tai isdalinsiu biednom seimom. Pardavinet neturiu laiko todel isdalinsiu. Tikrai yra seimu kurie su malonumu susirinks visus zaisliukus.

    Erika

  10. 2

    man pavyksta rasti kam padovanoti ;) geros būklės dovanoju, o kurie palaužyti, išpešioti, tai tik į šiukšlių dėžę.

    lydekaite