Atsakymai

  1. 4

    pabandyk po truputi lb valgyt

    sandi

  2. 2

    viskas praeis,tik turekite kantrybes...Man irgi pradzioj buvo sunku,valgiau tik saltibarscius ir apelsinus,i namini maista net paziuret negaledavau,maitinausi maximiniu,lb nepernesdavau zalios mesos kvapo,bendradarbe is kart pasake,kad turesiu dukryte,nes jai irgi taip buvo(pykindavo nuo farso kvapo),ir ji buvo teisi,gime dukra:)))stiprybes ir kantrybes jums:)))

    vitalijus

  3. 2

    na jai jau pradze tokia tai teks su tuo apsiprasti pirmus 3,4 menesius,nieko ce nepadarysi tokia ta musu dale:)

    gabytux

  4. 2

    Man pirma trimestra irgi taip buvo. Sukosi viskas aplink,apie maista negalvojau. Paskui pradejau noreti rugsciu visokiu dalyku, sirdis atsigaudavo.Po to pradejau normaliai valgyti.

    Linute39

  5. 2

    Visu pirma labai sveikinu, pagaliau lauktas islauktas nestumas :) Linkiu lengvo nesiojimo ;) Pykino ir mane vos ne nuo pirmos nestumo dienos, bet taip ne karto ir nevemiau. Valgydavau daznai ir po truputi, vos tik pajausdavau sleikstuli, tuoj ka nors i burna valgomo dedavau. Sekmes ir kantrybes :)

    almyte7

  6. 2

    mano drauge prasikankino su vemimu iki 5men. ka suvalgydavo ta isvemdavo negaledavo jokio maisto i burna isideti.... bet po to praejo...
    ir tau turetu susitvarkyti ;)

    rubi2ir

  7. 2

    man ir pykino kaskur nuo 6.5savaites kokias 2savaites buvo klaiku isvis kvapu maisto negalejau uzuost ,paskui viskas susitvarke

    Anonimas

  8. 2

    praeis po keliu savaiciu cia laikinas dalykas....

    Anonimas

  9. 2

    na kiek ankstoka tas pykinimas, bet viskas praeis, mano skonio receptoriai visiskai pasikeite, bet atradau produktus ir patiekalus nuo kuriu nebudavo bloga, geriausia lengvas, skrandi neapkraunantis maistas, nors kartais prikirsdavau bulviniu blynu ir guledavau isdvesus, kad bloga ir nesivirskina :)

    xinesax

  10. 2

    Nestumas juk - dazna kuria kamuoja si beda:) veliau praeis:) bandyk koki lengva maista po nedaug valgyt:)

    almantel