Atsakymai

  1. 2

    reikėtų kreiptis į pačią savivaldybę,jei dabar kažkur esate prisiregistravusi,tai greičiausiai nepavyks prisiregistruoti,jei visiškai niekur neregistruota,tai yra šansų,kad pavyks prisiregistruoti savo miesto savivaldybėje.

    emiliukas

  2. 1

    jei nera kur prisideklaruoti,tai miesto savivaldybekj jus prideklaruos,reikia tureti asmens dokumenta

    ruta26

  3. 1

    as negyvenu lietuvoje,ir naujam pasui gauti butina registracija,gryzus pabandysiu nueit i savivaldybe.

    sali

  4. 1

    mes registravomės seniūnijoje. Jei esate kur prisiregistravę šiuo metu, reikia išsiregistruoti. Bet kadangi mane mama jau buvo pati išregistravusi, tai man tiesiai į seniūniją tereikėjo nueiti ;)

    lydekaite

  5. 1

    Gyvenamosios vietos neturinčių asmenų apskaitos:

    ASMENIS Į GYVENAMOSIOS VIETOS NETURINČIŲ ASMENŲ APSKAITĄ ĮTRAUKIA SENIŪNIJA, APTARNAUJANTI TĄ SAVIVALDYBĖS TERITORIJOS DALĮ, KURIOJE JIE GYVENA.
    Pateikiami šie dokumentai:
    1. Prašymas;
    2. 2. asmens tapatybę patvirtinantis dokumentas (Lietuvos Respublikos piliečio pasą, Europos bendrijos valstybės narės asociacijos valstybės narės piliečio pasą arba dokumentą patvirtinantį, kad asmuo įgijo teisę gyventi Lietuvos Respublikoje);
    3. vaikų asmens tapatybę patvirtinantys dokumentai, kai į gyvenamosios vietos neturinčių asmenų apskaitą įtraukiami kartu gyvenantys nepilnamečiai vaikai. Jeigu Lietuvos Respublikos piliečio pasas, asmens tapatybės kortelė ar pasas vaikui nebuvo išduoti, pateikiamas vaiko gimimo liudijimas.

    Mes kadaise buvome užsiregistravę. Prašymą leido rašyti vietoje, tereikėjo asmens tapatybės kortelės (tuomet vaikų neturėjau). Jei turite vaikiuką paimkite gimimo liudijimą.

    lydekaite

  6. 1

    eikite i savo miesta savivaldybe ir su ssavimi turekite pasa ir turetu priregistruoti ,net jei jus siuo metu kazkur ir registruotos ,tai jums tereiks pirma is ten issiregistruot ir tada pasakysit kad neturit kur registruotis ir savivaldybe uzregistruos pas save ,kad dar ir issiregistruot kai reikia tai ar ir tik ne seniunijoj reikia eit ,tai gal ten viska kartu jums ir sutvarkys.

    lina38

  7. 1

    nelabai suprantu kokiu klausimu registruotis? dėl gyvenamosios vietos? Jei dėl gyvenamosios vietos, tai registruotis reiktų seniūnijoje.. turėti asmens pasą ir viskas..

    lydekaite