• 14ats.

    Sakykit mamytes kurios vairuoja - ar mokate susitarti su policininkais jei sustabdo uz koki pazeidima? :) ar taip darote ar kitaip bandote issisukti? o galbut laikotes istatytu ir jei jau pazeidet taisykles tai saziningai sumokate bauda? :)

    JogurtasTeisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as kaskaip jau nesisuku,jau jei nusizengiu tai ir moku.Bandau ir taisykliu laikytis,nors kartais del nezinojimo gauni bauda

    sandi

  2. 3

    neseniai mokejau tai ka ten issisuksi kada uz greicio virsijima viskas uzfiksuota.. kazkaip nera daug kartu sustabde.. a viena karta galvojo kad girta tada labai pikta buvau kai pust liepe..

    vejune

  3. 2

    Na as taisykliu piktybiskai nepazeidineju, bet pasitaiko kai kada pakliuti i nagucius policijai :))) dazniausiai uz greiti. pareigunams niekad akiu nedraskau, kalbu mandagiai, sypsausi, pripazystu savo kalte ir atsiprasau. tuomet ir policininkai su manim maloniai bendrauja. visiskai nuo baudos issisukti neteko, bet visad pavykdavo bauda per puse sumazinti.
    o kazkada senai dar su drauge paryciais is klubo vaziavom, as uz vairo, abi beveik miegancios jau ir varom be sviesu per miesta. sustabde, klausia kur sviesos, tai as matyt taip nuosirdziai nustebau ir akis ispuciau, kad policinkas garsiai juoktis eme, palinkejo saugiai gryzt ir saldziu sapnu :)

    Meskeriotoja

  4. 2

    kol kas tik vieną kartą teko susidurti, senokai jau, bet keista buvo - naglas mentas, sako, bauda 75lt, bet galim susitart už 50... tai sakau, rašykit baudą :))) tai tie nustebo, bet kažkaip buvau tuo metu priešiškai nusiteikus, tai geriau sumokėjau į banką, nei jam į kišenę....:)) kitą kartą gal tarčiausi :)

    Ineta_

  5. 2

    Aš vairuotojo pažymėjimą turiu 3 metus,bet kolkas manes dar nei kartelio nesustabdė,gal dėlto kad nepažeidinėju kelių eismo taisyklių :)
    Bet mano geriausią draugę yra sustabdė,viršijo greitį,tai isisuko duodama savo tel nr., poto už kelių dienų sustabdė važiuojant be diržo,sakė akytes nuleido,pradėjo atsiprašinėt ir vyram šordis suminkštėjo:) reikia kaip sakant 'durniuką įjungt' ir mergina visada gali išsisukt iš nuobaudų :)

    pinakolada

  6. 1

    Niekada dar neteko tartis. Jei ka pazeidziu, nepagauna manes :)

    Imbiere

  7. 1

    nors vairuoju jau 4metai,bet policija sustabdzius buvo vos du kartus del eilinio dokumentu patikrinimo, tai po kol kas dar neteko baudos moketi ne uzka, nors ir pirmus metus reikejo vazinet su 70 zenklu,jo net nedejau ne karto. siaip esu is tu kurie megsta greiti,aisku protinga,nelakstau kaip be galvos ir kitiem ir sau nekeliu gresmes, siek tiek virsiju kartais uzmiescio keliuose.. po kol kas dar neteko susimoket baudos.

    Milana69

  8. 1

    vairuoju kuris laikas jau, bet baudos nesu gavusi dar, tad neteko tartis:)

    Lukniukas

  9. 1
  10. 1

    o as visada usitariu, dar baudos oficialios nemokejus :) ypac dabar kai pilvuka turiu tai lengva susitarti, pries savaite sustabde uz greiti, bet pamate mano arbuzeli ir iskart geranoriski pasidare :))

    Adri