Atsakymai

  1. 4

    buvo 3 men kai laukiausi pati nunesiau i darba pazyma.Apsidraudziau, kai dabar tokie laikai,kad neatleistu is darbo.Kolektyvas reagavo normaliai,sulaukiau daugiau pagalbos.Nemanau kad tau pavyks nestuma nuslepti iki galo,vis vien teks pasisakyti

    ginnta

  2. 3

    as pasisakiau kai man buvo 12 savaiciu, nes nenorejau nieko sakyti iki tol kol nepadarys echoskopijos ir nepatvirtins kad viskas gerai. virsininkui siulyciau atnesti israsa is gydytojos nuo antro trimestro, o daugiau megaukis nestumu, kada moteriai daugiau tureti vaukuciu jei ne iki 35 metu. ir nekreipk demesio ka sako kiti. jei sutikai nuostabu zmogu, tai ir auginkit vaikus ir mylekit vienas kita, o apkalbos dazniausiai kyla is pavydo.

    wiktoriuke

  3. 3

    Mano manymu neteisinga sefo ir viso kolektyvo atzvilgiu slepti savo nestuma ir tuo paciu busima isejima atostogu. Virsininko vietoje budama buciau nepatenkinta suzinojusi, kad toks dalykas yra slepiamas, nes tavo isejimui reikia pradeti ruostis visiems, perskirtyti pamazu darbus, kazkokiems pasikeitimams pasiruosti, tuo labiau, kad i tavo vieta niekas neateis ....
    Manau protinga ir garbinga butu pasisakyti sulaukus antrojo nestumo trimestro pradzios, po 12-os sav. O del to, kad bijai uzgriusianciu darbu, tai turbut daugeliui dirbusiu mamu pries nestumo atostogas teko daugiau padirbeti, paliekant savo darbo vieta ir nebaigtus darbus - ataskaitos, inventorizacijos ir pan.
    Sefas siaip jau turetu apsidziaugti, del to kad sutaupys biudzetas viena alga, na o kolektyvui teks susitaikyti, kad darbu padauges tau isejus :) maziau tu suk del ju galva, dirbk kas tau priklauso ir megaukis ypatinga savo padetim :)

    Meskeriotoja

  4. 3

    suprantu, kad nenori. tik neivardijai del kokiu priezasciu? o to nenuslepsi ypac jei moteriskas kolektyvas... labai greitai pastebes ir uz nugaros prades kalbeti, kad pastambejai ar pan... kai pasakai pati uzkerti kelia kalboms ir viskas, paciai lengviau buna.

    ingri

  5. 2

    As pasaiau virsininkei, kai buvo 5 savaites, tiesiog kai vyra spasipirso ji tiesiai paklause, ar nesilaukiu ir negalejau meluoti.. Ji pasake imones vadovui, na o kiti kolegos suzinojo izengus i 2 trimestra - pietavom kartu ir pasakiau:) Visi pasveikino ir nebuvo jokiu pletku uz nugaros.
    Pasisakyk, kai pati jausies patogiai, menuo sen ar ten nieko nekeicia, o sia grazia paslapti norisi siek tiek pasaugot.
    Grazaus laukimo!

    Anonimas

  6. 2

    Oi Linara, kiekvienam darbe savi marazmai zinok :) tai pletkai, tai nukvake bobeles tai dar kas nors .... gerai viena mama pasake, kad pranesdama apie savo nestuma pati pirma, uzkirsi kelia visokiems speliojimams ir apkalboms tau uz nugaros. nestumo gi ilgai nenuslepsi :) nesigilink i tas bobuciu diskusijas apie sunkius laikus ir sunku vaiku auginima :) ne joms gi auginti!!! :) pasijuokauk ka nors nepiktai ir nesivelk i kalbas. Megaukis ir dziaukis nestumu, tai stebuklingas metas ir jis taip greitai prabega! neleisk sito sveisuliuko temdyti kazkokiems tai pletkams darbe :)

    Meskeriotoja

  7. 2

    As apie nestuma pranesiau tik virsininkui. Visiem kitiem nemaciau reikalo trimituot. Kai jau eme matytis pilvukas prasidejo visokios speliones, pamastymai ar storeju ar laukiuos, bet apsimesdavau kad negirdziu tu kalbu. O dar po keliu menesiu ir taip viskas aisku buvo, visi kas norejo pasveikino asmeniskai. Taigi vieso paskelbimo kad laukiuos ir nebuvo mano atveju ir nemanau, kad jo reikia, nors su kolektyvu santykiai ypac draugiski, bet cia jau mano asmeninis reikalas.

    ievindra

  8. 2

    nieko nebepakeisi cia,susiimk ir laikykis,viskas bus gerai.sekmes,ir stenkis taip giliai neimti i sirdi.

    laimaa

  9. 2

    as irgi niekam neigyriau iki 3 men po to patebejo darbe kad apalet pradejau, kazkoks keitas jausmas buvo kai visi suzinojo, bet nuo to nepabegsi ir nenuslepi

    Kalnietiene

  10. 2

    As kai laukiaus pirmagimes,tiesiog nejom ir niekam nesake ir vis gi atsirado tokiu,kurie net neitare kad laukiuos,bet nesakiau del privatumo,jog nevargintu klausimais.O darbe turi pasakyt nesvarbu ar tavo darbus isdalins ar ne kitavertus is tavo parasymo tu pati vengi atlikti darbus,kurie tau priklauso toks vaizdas nori slept tol,kol ateis paskutine minute.

    Bosiene