• 7ats.

    laukiuosi pirmo vaikelio kyla daug klausimu

    sveikos laukiuosi pirmojo leliuko ,mum jau 31 savaite vis kyla visokios mintys del gimdymo ... kaip viskas vyksta ir kaip bus ...Kaip supratote kad jau atejo laikas gimdyt ir vaziuot i ligonine ?

    lover19Kiti klausimai apie gimdymąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    kai ateis laikas gimdyti suprasi tikrai:)

    rasiuksas

  3. 2

    nieko į prieki negalvok,viskas vyks savaime,kai važiavom i ligonine stengiames niekam nieko nesakyt,kad be reikalo nepergyventu,ar neprisigalvotu kokių nesamonių:)
    o jau po gimdymo,visiem pranešėm kad viskas gerai,kas gimė,koks svoris ir t.t.

    pinakolada

  4. 2

    taippat i ka pirma kreipetes , ir kam skambinote pries vaziuojant i ligonine jei buvot viena namuose ? :) aciu uz atsakymus

    lover19

  5. 1

    gimdymo dar ne viena nepraziopsojo, tad tikrai suprasi kada jau laikas ;) vykti i ligonine reikia nedelsiant jei 1) nubega vandenys, 2) kai saremiai kartojasi kas 10-15min. jei vienas is siu punktu atitinka zenklas,kad jau gimdymas cia pat ;) ir 3) jei vdrug pradetum kraujuoti ar dar kaip neiprastai pasijusi taip pat reikia vykti i ligonine...

    romantike

  6. 1

    Kai prasides saremiai, jau su niekuo nesumaisysi ...:))) Suspesi,nebijok. Tik krepsi su leliuko rubeliais buk pasiruosus. Svarbiausia nesinervuok ir nelauk, ilsekis.O kai ateis ta diena, nepajusi kai tai atsitiks. sekmes :)

    Linute39

  7. 1

    kads jau labai daug klausimu ir atsakymu siomis temomis, paieskok per paieska arba kategorijose:)

    Anonimas