Atsakymai

  1. 3

    pats papraščiausias kūno masažas, tik švelnus.

    Deimax

  2. 2

    Viso kūnelio glostymas. Nuo galūnių link širdukės- aukštyn, pilvuką pagal laikrodžio rodyklę, neliečiant kairiojo šonuko (pagal tave žiūrint) - ten kepenytės. Nugarą glostyti lėtai aukštyn-žemyn. Krūtinytę šiek tiek mažais ratukais pirštų galais. Ir žinoma padukus intensyviau, lyg lengvai patrinti.

    Giedre

  3. 1

    kojytes reiktu masazuot,rankytes...

    daina

  4. 1

    man patiko siuo klausimu sis tinklapis:http://toptop.narod.ru/children_malish_gimnastik.htm

    gintarep

  5. 1

    mes tai rankites lankstome,glostome. su kojitemis dwiratuka miname,palankstome,paglostau. tik tokius. o uz ranku waika paimti galima ir biski palaikyti.man atrodo kad isnarinsiu rankites....

    Deimante

  6. 1

    prie masaziuku galetu buti ir manksteles-mokyti vaikuti verstis,sestis.Aisku geriausias patarejas cia butu masaziste-mes lankemes pas ja tai parenka kokius pratimukus gali daryti pagal amziu ir ar padidejes raumenuku tonusas ar ne, gal kojytes vaikiukas ant pirstu galiuku stato.Visokiausiu kriteriju yra.
    Dar prie mamyciu prideciau peduciu masaza-glostant znaibant lankstant pedute.O nugaryte masazuojant stengtis neliesti stuburiuko-net glostyti negalima.Masazuoti nuo stuburiuko soniuku link.
    Sekmes :)))

    Rita

  7. 1

    Per nugarytę pirštukais bėgioti ir kokį gyvūnėlį įsivaizduoti, pvz., ančiukas žolytę lesa - žnaibyti silpnai; lietutis lyja- barbenti; kačiukas eina- glostyti ir pan. Rankytes kojytes pakilnoti, katučių paploti. Kažkur mamytės apie mankštą internetinį puslapiuką buvo nurodžiusios, jeigu nerasi, parašyk, paieškosiu.

    elegancija

  8. 1

    Dar pridursiu, kad rankytes ir kojytes galima masazuoti sukamaisiais judesiais. Labai gerai patrinti ir delnukus, o ypac rankyciu pirstukus.

    Ausra