• 13ats.

    O jeigu netyčiukas?

    Esu 35 m. auginu "prakutusią" dukrytę, apie antrą leliuką niekada nebuvo net kalbos... Bet va taip vieną dieną - vietoj galbūt "apsinuodijimo maistu", į pasaulį beldžiasi nauja gyvybė. Šokas, džiaugsmas, ašaros, abejonės - ir visa tai vienu metu... Gal kam irgi taip nutiko? Jeigu taip - kaip jautėtės, kokį sprendimą priėmėte?

    Linara121Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    ir saunu kad netyciukas dar pats laikas tureti leliuka jei tik galimybiu yra ;) mano mama pasigimde mano sese 41 metu ir aciu dievui abi sveikosir viskas tvarkoje :)

    lover19

  2. 2

    Ispradziu issigandau, pirmas vaikas, neplanuotas, studijuoju, nieko neturim ir t.t. o dar kaip tevams pasakyti...siaubas.. Nebuvau tikra ar as pasiruosusi bet ginei pasakiau, kad gimdysiu (manau ne tie metai, kad zaisti su isvalymais). Kada pamaciau ta maza juoda demele echoskope, net norejau apsiverkti, tai buvo taip nuostabu matyti , kad manyje uzsimezge nauja gyvybe... :)~ Net dabar kai jau lelius rankose negaliu patiketi, kad as mama :D Jei vel pastociau, manau tokie pat jausmai butu, ir vel galvociau, kaip gi tai seimai pranesti :D bet manau pasilikciau vaikeli :) Sveikinu ir sekmes Jums ;)

    Anonimas

  3. 2

    Man buvo tas pats, po ilgo laiko tarpo nusprendėm nebesisaugoti ir susilaukti antro. Puse metų nieko neįvyko, bet kai pastojau - tai tokį lengvą šoką gavau, nors ir planavome. Iš karto pro akis prabėgo visas gyvenimas, galvojau, kas dabar bus? kaip čia seksis auginti? kaip reikės be darbo tiek ilgai išbūti? Vienu žodžiu kilo ir blogų minčių ir gerų, galvojau, o gal be reikalo suplanavom? Bet po kokios savaitės visiškai apie nieką nebegalvojau, tik apie tai kaip greičiau pasimatyti su mažyliu ir kaip jis yra laukiamas. Tad ir tau tuoj visos abejonės praeis ir labai lauksi savo leliuko. Linkiu sėkmės:)Gimdžiau būdama 33 metų.

    iinnggaa

  4. 2

    mum buvo netyciukas,abejoniu buvo daug,buvau nutarusi negimdyti,bet kai ginekologe pripasakojo kad veliau gali buti kad nebeturesiu vaiku,tai persigalvojau ir nusprendziau gimdyti.man dabar 28m.ir dabar mes jau esam virs metuku,ir ji yra musu saule,dekoju Dievui kad apsviete man prota ir turiu dvi nuostabias dukras.nepritariu abortui,as galiu tave tik pasveikinti ir palinketi sekmes.:)

    laimaa

  5. 2

    as ir jus sveikinu nera ko nerimauti beto turit tik viena vaikeli tikrai laikas dar vienam nebukit savanade vaikai velaiu jum dar padekos isivaizduokit kad jusu kada nors nebebus ir jusu vaikas sem pasauli vienas ir neturi net pas ka i svecius nuvaziuot jei dievulis atsiunte tai ir dziaukites mano vyro mama ji pagimde budama 42 ar tai 41 ir nieko uzaugo

    daival

  6. 2

    Lianara, dideliausias sveikinimai:)
    Nors mano leliukui tik menuo, jis buvo netyciukas:) as galvojau irgi kad apsinuodyjau:)) Priemiau sprendima, dabar turiu grazu berniuka:) ir labai noriu antro vaikelio:) bet reikia universiteta pasibaigt.. kai ji baigsiu, prisiekiau sau dar 2tikrai gimdysiu:") jei bus dar vienas netyciukas, su mielu noru ji gimdysiu ir auginsiu:)

    Man tai didziausia dovanele:))

    Sekmes:)

    _Lika_

  7. 2

    man taip pat buvo su musu pagranduke...svajojau apie dar viena leliuka kazkada ateityje,bet ne dabar...pamaciusi nestumo testo dvi raudonas juosteles,apsiverkiau is dziaugsmo,netiketumo,soko ir visokiu kitokiu jausmu...kilo ir daug abejoniu,ka daryti toliau,juk atvaziavau dirbti,o cia nestumas...nutariau gimdyti...juk ir pati buvau jau ne 16...buvau kaip tu 35metu...esu lamingiausia mama- turiu du sunus jau didelius ir nuostabia mergyte-mano didziausia svajone...manau,kad turetum ryztis gimdyti-juk tau tik antrasis vaikas... sveikinimai ir sekmes laukiantis...

    Anonimas

  8. 2

    Sveiki,pati esu virs 30 ,mano dukra eina i 7 klase o pagrandukas i pirma, turejau irgi isgascio kad pastojau,pradzioj uzpuole abejones juk vaikai jau dideli,o dar ir du yra,tai juos reiks isleist i mokslus ir t.t o dar cia vel mazylis,,,bet su vyru pakalbejom ir jau buvom nusprende jei pasibelde mazylis i si pasauli tai reiskias ne bereikalo,bet deja gavom nusivilti pasirodo kad mano dienos velavosi stipriai,o buvom jau pradeje svajoti kur lovyte statysim ir t.t.
    taip kad manau turetum buti laiminga juk nieko nebuna be reikalo,,, o ir dukra tikrai bus laiminga kad nebe viena augs :) Sekmes nesiojant mazaji stebukla ;)

    vaidav13

  9. 2

    nezinau ar galiu padet bet mano tetai nutiko panasi istorija pries 18 metu dabar labai dziaugiasi ir man liepe pasigimdyt dar viena kai busiu panasaus amziaus kolkas tos minties nesibaidom nei as nei vyras. juk vyresnele jusu greit isvaziuos mokytis gal ir seima sukurs o jus turesit dar viena rupesteli :) siulyciau gimdyt bet cia tik mano nuomone:)

    liniene

  10. 1

    tik gera sprendima priemiau-jei jau uzsimezge gyvybe,tik leisti jai gimti

    ruta26