Atsakymai

  1. 3

    Iga, man labai aktualu - parekomenduok. Turiu didelę problemą su vaiko dantukais.

    Giedre

  2. 3

    Kaip rašoma teorijoje, - išdygus pirmam dantukui. Tai, kad nereikia laukti kelių metų, o ir profilaktiškai, ir pradėti pratinti eiti pas gyd. reikia kuo anksčiau. Vėliau, jei bus problemų su dantukais, nesiduos nei tikrinamas, nei gydomas. Pradėk jau dabar.

    elegancija

  3. 3
  4. 2

    Ačiū, Iga, pabandysim, mes Antakalnyje gyvenam, tai ne taip ir toli :)

    Giedre

  5. 2

    manau 3 metų. kad jau jų yra 20vnt.

    Deimax

  6. 2

    Giedre, aš nepaminėjau, bet mes gyvename Vilniuje. Mano sūnaus dantukus gydo gydytoja Rūta Makštutytė. Ji dabar dirba Žukausko 35-94 (Žirmūnai). Čia daugiabutyje name pirmame aukšte yra ta klinika. Anksčiau ši gydytoja dirbo "Baldente" Olandų g. Tai mes iš "Baldento" išėjome kartu su ja:) Ji labai draugiška, jauna, miela, todėl patinka vaikui. Jei eisite, parašykite, ar Jums patiko:)

    Iga

  7. 2

    Reiketų apsilankyti kuo anksčiau, jau vien dėl to, kad vaikas apsiprastų, kad reikia lankytis pas gydytoją. O kad nebijotų, tai manau labai svarbu rasti mielą ir gerą gydytoją, kuri mylėtų vaikučius. Man pavyko vaikui rasti labai simpatišką gydytoją. Tai vaikas niekada ir neišsigando dantų gydytojo. Jei kam reikėtų, galėčiau duoti kontaktus, nors, manau, šiais laikais daug fainų gydytojų.

    Iga

  8. 2

    pritariu elegancijai :) na bet jau metuku reiktu nueiti pasirodyti, o tada jau dantiste patars kada sekanti karta.

    Ausrute

  9. 2