Atsakymai

  1. 3

    kavos galima pirma nestumo simestra iki 2 puodeliu per diena o antra simestra iki vieno

    Laimaxxx

  2. 2

    As irgi isgeriu viena puodeli kavos nestiprios,manau neturetu pakenkti :)

    Jolka123

  3. 2

    iki nestumo as isgerdavau iki 3 puodeliu kavos. O dabar nestumo metu isgeriu viena puodeli juodos kavos. Kartais uzsibalinu pienu. Pas mane kraujospudis prie zemesniu. Tai nemanau kad pakenktu vaikui.

    Lanta

  4. 1

    na gal kava ir kenkia siek tiek bet juk taip skanu ryte atsigerti:) labiausiai megstu kava is aparato, tai nusipirkau is varle.lt kavos aparata ir megaujuos skania kavyte:)

    Anonimas

  5. 1

    as kavos megeja, bet nestumo metu maitinant negeriaus.. kadangi kofeinas susiaurina kraujagysles tai vadinasi vaikutis yra maziau aprupinamas krauju ir labaisiauisia gali nukentet jo mazutes smegenys ir aisku kiti organai.. aisku kitos geria ir nieko bet as nerizikavau..

    vejune

  6. 1

    Kuo mažiau, tuo geriau. Aš sau leisdavau tik vieną puodelį per dieną, bet ir tai ne kiekvieną dieną, nors kavos labai norėdavau, manau, kad dėl leliuko galima ir atsisakyti to malonumo.

    iinnggaa

  7. 1

    kai laukiausi kavos neatsisakiau,o tik apmazinau iki 2puodeliu.Nekenkia tiek tikrai

    sandi

  8. 1

    kai laukiausi organizmas is vis neprieme kavos,pykindavo.as siaip nepritariu kava gerti nesciai,nebent tirpi kava arba jau blogiausiai viena puoduka per diena.

    laimaa

  9. 1

    tikrai du puodeliai kavos per diena zalos nepadarys net ir esant nesciai, pati laukiuosi ir isgeriu kartais 2, kartais 1 puodeli, arbata irgi turi kofeino, tiek juodoji, tiek zalia, nebent gertum ivairiu zoleliu ar raudona, tad nieko blogo nedarai ir nepergyvenk:)

    xinesax

  10. 1

    esu begalo didele kavos megeja. bet oer nestuma isgerdavau viena arba du puodelius labai silpnos kavos, kartais su pienu.

    vestina