• 27ats.

    Ar pries duodami vaikui varda pagalvojate kaip gali but pravardziuojamas vaikas velesniam amziuje?Ar tiesiog duodat koks jums patinka?

    SandreVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    taip, pagalvojau. ir butent norejau trumpo vardo, kad nebutu kitu sutrumpinamas ir iskraipomas, bet tai nereiskia, kad isrinkau toki, kurio nebutu galima iskraipyti. vaikai isradingi, netgi is paprastu, neiskraipomu vardu sugeba sugalvoti pravardes - tai su vardais susijusias, tai su pavarde arba isvis su niekuom :) kruopstus vardo parinkimas negarantuoja, kad vaikas netures pravardes :)

    romantike

  2. 4

    tai aisku kad mintyse perkratau visus variantus,kaip skamba su pavarde,ka reiskia tas vardas.Siaip tai mano sesuo labai gabi ant pravardziu tai ji is karta keliems vardams tokias pravardes pritaike kad iskart keleta atkrito

    sandi

  3. 3

    davem trumpa ir lietuviska varda,jo nei sutrumpinsi,nei kokia pravarde uzdesi

    ruta26

  4. 3

    Taip, butinai. Dar ir kaip su pavarde skambes

    Katia

  5. 3

    taip siuo metu renku varda savo berniukui ir pamastau kad nebutu jis iskraipomas :))

    Adri

  6. 3

    Taip rinkau kuo trumpesnį, kad patiems būtų lengva vadinti ir, kad mokykloje neiškraipytų. Dar aš žiūrėjau vardų žinyną ir pagal jį atsirinkome tinkamiausius.

    iinnggaa

  7. 2

    mes pirmam gal daugiau i patikima ziurejom, antram kad tiktu prie pirmagymio.. is dalies turejom tiksla kad vardai butu pagoniski, nes pagonisku negali iskraipyt..

    vejune

  8. 2

    vyresniosios dukros vardas viktorija-tai ji gali sutrumpinti vika,o mazosios gabija-gabi.net nezinau ar butu imanoma dar kaip iskraipyti vaiku vardus.nors as kai buvau maza turejau pravarde is pavardes o ne vardo.

    laimaa

  9. 2

    taip pagalvojom, kai tik koks vardas patikdavo visada pagalvodavom kokia pravarde galetu turet:) bet paskui isrinkom koks buvo grazus,bet taip sutapo kad kad is tokio vardo nelabai ka ir sugalvosi:)

    vilma2009

  10. 2

    tikrai pagalvojom ir apie pravardziavima ir isrinkom toki varda kad nebutu sunku paskui vaikui

    Kalnietiene