Atsakymai

  1. 9

    mane visada pamirsta jis, net liudna buna..gimtadieni pamirsta..kovo 8 jam primine draugas tada gavau tulpe, seip buciau negavus..kartais pagalvoju kodel jis toks, noreciau kad didesni demesi man rodytu:(

    lauriukss

  2. 6

    o as be progos negaunu:((tik per sventes,o buna tai ivairios,viena karta isgeres kaip parnese per kovo8d,tai dabar dar nezinau tu geliu pavadinimo:)

    mamulis

  3. 6

    Anksciau dazniau pirkdavo, dabar jau reikia uzuominas pametyti, jei be progos, kai pasiilgstu geliu.Perka raudonas rozes ir tulpes :)

    sarbal

  4. 5

    KAZENKA laaaabai jau gera vyra turi, man net keista, kad tokiu yra ir as abejoju siuo atsakymu. Galit vertinti neigiamai, jei su manim nesutinkat;)

    Barbarita

  5. 5

    Mano vyras visada perka rozes;) tik kovo 8 atnesa man tulpiu.O geliu gaunu tokiom progom: vestuviu metines, gimtadienis, kovo 8, vardadienis, Valentino diena, buna, kad nuperka siaip sau, tai man didele staigmena ir is karto kamantineju, o kodel???:))) tai vyras sako, kad daugiau nepirks;)

    Barbarita

  6. 4

    pastebėjau, kad per šventes pvz. vasario 14, kovo 8) taip jau susiklosto, kad jis man gėlių neatneša, nes arba nepavyksta jam iš namų išeiti, arba gėlių parduotuvė nepakeliui tai dar kokie nors skubus reikalai sutrukdo, bet aš užtad gėles gaunu be progos. Užeina jam ir parneša jis man frezijų. Jis žino, kad tai mano mylimiausios gėlės:)
    tai aš kažkaip ir nesureikšminu to fakto, kad per šventes negavau gėlės, nes žinau, kad ją gausiu tada kai mažiausiai tikėsiu

    Shoricel

  7. 4

    Deja, mano vyras neromantikas, tai geliu man perka retai: per valentinke, kovo 8, gimtadieni ir psio. Dar kartais parnesdavo, kai susibardavom smarkiau. O mano brolis tai kitoks. Jis savo zmonai kas savaite nesa geles :) ech...

    Agne

  8. 4

    Perka retai, dažniausiai priskina ir dovanoja kai sezonas

    Giedre

  9. 4

    Kartais palepina,bet jis žino,kad man patinka nepirktinės,o tai ką tuo metu galima iš gamtos gauti;;anksti pavasarį berželio šakų,ievos ar alyvos šakelių,paskui jau pievoje galima rasti visokiausių gražių gėlių,rudenį kokį šermukšnio šakelę,žiemą eglės šaką ar net visą eglutę;-)

    debesėlis

  10. 3

    mano vyras daznai man dovanoja roziu raudonu.

    Ramunele