Atsakymai

  1. 4

    sveikos,kaip tik ryt pradesiu jos laikytis,mano planas toks-gersiu pasukas,daug arbatos be cukraus,kefyra ,planuoju laikytis taip 2sav:}

    viilmmaa

  2. 3

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.

    yadaterumaku

  3. 3

    per televizoriu kalbejo apie sia dieta, ja laikesi sokeja Tina.Bet geriant tik skyscius reikia kad jus nuolat stebetu gydytojas,kad kas nenutiktu bloga

    tete

  4. 3

    isbuvus vien ant skysciu turbut greiciau numirciau nei nukristu svoris D:DDDDD

    lover19

  5. 2

    PARASYKIT KAIP SEKAS LAIKYTIS?LABAI SMALSU

    Anonimas

  6. 2

    o ką ir mane užkabinot ir aš prisijungsiu velniai nematė tų Lidų visokių

    irma1

  7. 2

    As jau 3 diena laikausi,skysciu dietos. Gal yra norinciu priijungti?

    AGRUJ

  8. 2

    Nesu bandziusi ne vienos dietos. Vis bandau nedavalgyti, bet ne visada iseina.

    Imbiere

  9. 2

    Sulčių dieta

    Jos geriausia laikytis, kai gausu šviežių vaisių ir daržovių. Rekomenduojama savaitę vartoti vien tik sultis. Jų reikia per dieną išgerti 8-12 stiklinių. Laikantis tokios dietos pirmomis dienomis gali būti nemalonių pojūčių - pūsti pilvą, pasidaryti laisvesni viduriai. Tai liudija, kad organizmas pradeda valytis. Praėjus dietos savaitei, nereikia iš karto pradėti valgyti įprastą maistą. Nors tris dienas reikia valgyti neriebias košes, troškintas daržoves, trintų daržovių sriubas ir nevartoti sūraus, rūgštaus, rūkyto maisto. Sulčių dietos nepatartina laikytis sergantiesiems gastritu ar kolitu, jei skrandyje yra žaizda, padidėjęs skrandžio rūgštingumas.

    Jei nenorima visą savaitę gerti vien tik sultis, galima tai daryti tik vieną dieną - būtų tarsi iškrovos diena. Geriausia tai daryti šeštadienį ar sekmadienį, kai nedirbama. Ir per vieną iškrovos dieną išvalomas organizmas, paskaistėja oda. Tądien geriama norimas kiekis įvairių sulčių, galima gerti ir vandens.

    www.sekunde.lt

    iinnggaa

  10. 2

    Ai, čia ta dieta, kur Tina laikėsi..., mačiau tą laidą, ji visą mėnesį gėrė vien sultis šviežiai spaustas ir kt. skysčius, ir numetė ligtais 10 kg. Man čia per žiauriai atrodo, nors Tina buvo labai patenkinta, sakė, kad labai gerai jaučiasi, veido oda pagražėjo, energijos daug atsirado ir t.t.

    iinnggaa