• 12ats.

    Dariausi šiandien tyrimus, cukrus buvo 6.2.

    Buvau nevalgius, negėrus. Seselė liepė ateiti kitą dieną pakartoti cukraus kiekį kraujyje. taip susinervavau, net silpna darosi. Pasidalinkit įspūdžiais, gal kam taip buvo? Esu 11 sav. nėščia...

    Linara121Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    nu va nekas tada tikiuosi po antro karto bandymo rodys kitaip :) aisku jei turi giminiu serganciu cukralige tai gal ir teisyngai rode cukrus :)

    lover19

  2. 3

    pas mane buvo 6.7 laborantė sakė,kad negerai,gydytoja,kad gerai,daugiau po gimdymo nesityriau.
    anksčiau norma buvo 5.5 dabar man atrodo jau virš 6 laikoma norma.

    emiliukas

  3. 3

    Linara, nesijaudinkit, as turiu gestacini diabeta..:) man ji rado, kai buvau 37 sav nescia.. as suvalgysdavau kazka saldaus ir nesveikai bloga budavo.. Tyrimus dariausi kas savaite..:) O turet gestacini, dar tikrai ne didziausia gyvenime tragedija..:) tiesiog valgot subalansuota maista, stenktis, kad kuo maziau angliavandeniu butu ir viskas ;) Yra nemazai ka valgyti:) po gimdymo Jums padarys po 6 sav tyrima giukozes ir paziures ar viskas gerai :) ir beveik visa laika buna gerai :)
    Sekmes:)

    _Lika_

  4. 3

    pas tave normalus cukrus,tik siek tiek virs normos.Stenkis valgyti daugiau vaisiu,darzoviu,baltyminio maisto

    ruta26

  5. 3

    Gliukozės kiekis kraujyje nevalgius 3,33 - 5,55 mmol/l - norma; <6,7 mmol/l sutrikusi tolerancija gliukozei; >6,7 mmol/l cukrinis diabetas Praėjus 2val.po gliukozės išgėrimo 3.33-7,79 mmol/l - norma; <11.1 mmol/l sutrikusi tolerancija gliukozei; >11,1mmol/l cukrinis diabetas
    Pas tave siek tiek virs normos,bet dar ne diabetas,nurimk.

    ruta26

  6. 2

    o gal pries tai diena buvau daug ko saldaus valgius,nepergyvenk pakartosi is naujo ir tikiuosi bus viskas gerai,nepergyvenk:)))

    laimaa

  7. 2

    neteko dar to girdėti,mano vyras tikrai nesišvietė,niekas apie tai net neužsimynė.

    emiliukas

  8. 2

    Cukrų tyriausi aš, vyrui nereikia. O plaučius šviestis vyrui ir dar kartą pasikartot kraujo grupę seselė aiškino, kad privalu visiems be išimties vyrams per kiekvieną moters nėštumą...

    Linara121

  9. 2

    galėjo dar sukilti jei iš vakaro valgėte,ar gėrėte.dėl streso,nervų tai labai abejočiau.nesupratau prie ko pakilęs cukrus ir tuberkuliozė?

    emiliukas

  10. 2

    ar gali būti, kad susinervavus kyla cukraus kiekis kraujyje? Man seselė sako, kad pasidarykit vyro plaučių nuotrauką dėl tuberkuliozės (?) ir kraujo grupę nusistatykit. Sakau, kad tą grupę jis turi pase. sako nesvarbu, reik iš naujo darytis... Susinervinau, net nepaklausiau, kada greit to reik, nes jis dar mėnesį bus užsieny... gal nuo to sukilo cukraus lygis?

    Linara121