Atsakymai

  1. 3

    Aciu labai, bandysiu su ledu tada :) tai gerai, kad nebandziau sildyti.

    Vikutukas

  2. 3

    na vaikysteje as irgi taip darydavau,visad karsta pusle laikydavau kartais tikrai padedavo,gal pamegink,o ryte nieko nelaukus vyksciau i stomatologini

    Anonimas

  3. 2

    man nueme skausma jau senokai :) tik buvo idomu del sito dalyko, nes buvau girdejus, kad kitos sildo :) draugas gavo vaistu kur gali nestuke vartoti(is bendradarbio zmonos, nes ji dirba stomatologe), ir nueme po kokiu 10 min :) ir sake galiu vartoti paracetamoli, nepakenks. tad sulauksiu savo eiles ir korteles :)

    Vikutukas

  4. 2

    Šildyti negalima. Gali supūliuoti, dar labiau skaudėti. Padarysi puikią terpę bakterijoms.
    Skaičiau, kad nėtukėms nuo dantų skausmo galima vartoti PFEIL (IBUPROFEN), tik negalima vartoti pirmus tris ir tris paskutinius mėnesius. Bet geriau dar pasiklausk savo daktaro, nežinau koks tavo nėštumas, gal dėl kokių nors priežasčių tau netiks šie vaistai. Dabar kitas dalykas.. Geriausias laikas nėštukėms taisytis dantis 4-6 mėn. Po to jau didėja rizika komplikuotam gimdymui (nebūtinai komplikuosis,bet rizika didėja). Toliau.. Kadangi tau labai skauda tą dantį, vadinasi yra skylė ir jei tau niekas nepadeda tai galėčiau teigti, kad iki pat šaknų skylė. Didelė rizika, kad per tą "skylutę" pateks bakterija į kraują, o tada bus vaikeliui negerai. Neapsieisi be antibiotikų, kitų vaistų - rizikuoji sulaukti skaudesnių pasekmių delsdama tvarkyti dantį. Todėl siūlau jau pirmadienį ne eiti, o bėgom lėkti, kol nesulaukei pūlinių, temperatūros ir kitų baisių dalykų. Žinau ką sakau - mama dirba stomatologiniame. Beje dabar nėštukėms nuskausminti gali, tad nebijok, neskaudės ;) Sėkmės!

    lydekaite

  5. 2

    nemanau kad tai padetu,nezinau,man geriausias vaistas nuo danties skausmo cesnakas,skiltele perpjaunu per puse ir dedu ant skaudancio danties,ant dantenu,tikrai nuima,ypac kai laukiausi ir kai negalejau jokiu vaistu,tai cesnakas buvo mano draugas ;)

    kukuska

  6. 2

    Man nuima danties skausma burnos skalavimas su saltu vandeniu. I puodeli dar sauksteli druskos imaisyt gali. Sako, surus vanduo bakterijas uzmusa.
    O jei skauda danti kitoj pusej, tai saltu vandeniu skalavimas dar blogiau padaro. Tos puses danciui geriausia man siltai zanda laikyti..
    Cia viskas skiriasi nuo sugedusiu skyluciu dydzio.

    Imbiere

  7. 2

    negalima danties šildyti(gali iškelti ir sukelti didelį skausmą). gali būti dar blogiau.geriau jau ledo gabaliuką tarp marlės įvynioti ir sukomaisiais judesiais sukti aplink dantį.

    emiliukas

  8. 2

    pas mus cia sestadieniais nedirba niekas, reikes laukti pirmadienio.

    Vikutukas

  9. 1

    Galima pasildyti, bet vistiek skaudes

    Auksare

  10. 1

    Man tai siluma nuramina skausma

    ErikaP