• 12ats.

    Kur dejot buteliukus ir pientrauki, kai baiget maitint vaika?

    Pasilikot ateiciai su mintim "gal kitam vaikui prireiks"? Ar tiesiog ismetet? Idomu ar apskritai verta juos laikyt ir ar nesuges jie?

    ievindraKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pientrauki buvau pasiskolinus,tai teko grazinti,o buteliukus iki siol naudoju,o kai nebereikes,tai duosiu vaikui pazaisti:))

    vitalijus

  2. 4

    pientraukio neturėjau o buteliukus buvau pasilikus- gal prireiks... prireikė- išsitraukiu - o jie tokie negražūs:)))- nusipirkau naujus:)

    Ineta_

  3. 3

    kadangi pas mane pientraukis buvo ganėtinai geros būklės + visos atsarginės dalys nenaudotos, tai pardaviau už simbolinę kainytę. buteliukus taip pat pardaviau (žinoma be žindukų), vieną kur naują turėjau tai padovanojau kolegiai kuri laukiasi. Nematau čia nieko blogo tame, nes kitos mamos neišgali nusipirkti pientraukio už 180 LT ar buteliuko už 24 LT, ir mieliau renkasi dėvėtą.

    Lulu

  4. 3

    pientrauki nesenai atidaviau,o buteliukus kazkur nukisau net nepamenu,tik dar su mazaja naudojam.

    laimaa

  5. 3

    buteliukus dar naudojam,o pientrauki paprastuti rusiska turejau,keliskart panaudojau,taip ir liko spintoj stovet

    ruta26

  6. 2

    pientrauki pasilikau, gal dar kada prireiks, o buteliukus kur buvo geri pasilikau, su kitais vaikas zaidzia, veliau ismesiu

    ginnta

  7. 2

    buteliukus i siuksline, o pientrauki palikau ''atsargai'' :)

    Lukniukas

  8. 2

    Buteliukus dar naudojam,o pientraukio neturejau neprireike,o dukters buteliukus tiesiog ismeciau.

    Bosiene

  9. 2

    pientraukio neturejau,o buteliukus du pasilikau,tiesa naudojam ne paga paskirti,i viena be jokiu soskuciu zinoma, vaikas prisipila vandens kai dantukus valosi skalautis,o su kitu jei virtuveje reikia kazka nedaug pamatuoti gaminant,tai pamatavimui pasidejau:)

    sandritute

  10. 2

    pientraukis kazkur stalciuje voliojasi. siuliau kazkam pirkti, paskui galvoju gal sau pasilikti, paskui vel galvojau gal kam prireiks is savu padovanociau tada... bet ismesti neskubu :) o buteliukai irgi vietos neuzima daug, gal viena koki pasiliksiu virtuveje skysciu normoms matuoti, gal prireiks :)

    romantike