• 28ats.

    Mus kviecia i vestuves,maziukei bus 7,5 menesio...ar vaziuotumet?

    Kiek girdejau kad mazi vaikai nuo labai garsios muzikos veliau blogai miega,turbut tai veikia psichika...
    Mano maziukei bus tuo metu 7,5 menesio(vestuves balandzio 30d.)..prie garsios muzikos ji nepratus,nzn kaip elgtis vaziuoti,ar pasilikti namie...aisku nezadu as sedeti su vaiku prie stalo kai gros muzikantai,galesiu ir pasivaikscioti kur nors...bus ir viesbucio kambarys mums ;) pasidalinkit kaip elgtumetes Jus? aciu ;)

    savasstilius1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    musu vestuvese buvo gimines su 9men kudikiu, tad tikrai patarciau envaziuot jei enra gal;imybes palikti vaikuti kazkur, nes vargas netik jum bet ir kitiems, visa vakara tikrai busite tik su vaiku, per mazas dar :)

    Adri

  2. 3

    vaziuociau tik palikusi kam nors priziureti,nes pavarksit abi ir tiek nebus malonios vestuves.nz kaip gali veikti svetima aplinka,dar nemiegos.

    daugiavaike

  3. 3

    Jeigu yra galimybes kazkur palikti, kas tikrai priziures,,,, vaziuociau...

    ErikaP

  4. 2

    taip juk nebutina grti o jei vaikutis pasidarytu neramus bet kada galima gryzti

    Laimaxxx

  5. 2

    as vaziuociau.Prasiblaskysi,su zmonem pabendrausi.Nebutinai gi visa laika dalyvauti,galesit jei vaikas pavarkt ir viezbuti praleist

    sandi

  6. 2

    Musu seima ir vaziuos i vestuves, bet mums bus tik 6 men. Be to ir gan toli jos vyks, prie vidurzemio juros, bet as tikrai vaziuosiu. Gal ir pavarksiu, bet mano sesuo tekes, tai neiseina kitaip.

    Erika

  7. 2

    vaziuociau,jei kazkas priziuretu vaika,kitu atveju tau svetes jokios nebus,busi nuolat su savo vaiku.

    bantukas

  8. 2

    Manau su tokio amziaus vaikuciu jau tikrai vaziuociau...Mes buvome kvieciami i vestuves,kai sunui buvo vos 2men...Visa nestuma maniau,kad tikrai vyksiu,bet persigalvojau tik del to,jog buvo labai sunkus gimdymas,po kurio dar nebuvau atsigavusi ir labai neramus mazylis...o ir keliauti butu teke lektuvu.

    geguziukas

  9. 2

    as vaziuociau tik tokiu atveju jei ir dar kas nors dalyvautu vestuvese su mazais vaikuciais.Siems uzmigus mamytes galesit pasedeti kur tyliau ir savaip pasibuti

    ginnta

  10. 1

    Galima palikti pasaugoti kam nors mažiukę.Vežtis nepatarčiau,tada geriau visai nevažiuoti.

    aidaS