• 8ats.

    Maitinimas krutimi, ka daryti, jei gaminasi per daug pieno?

    mano mazylei tuoj dvi savaites, maitinu pati, bet kartais to pieno buna labai daug ir jis pats bega, krutys buna sunkios, skauda.. vieni sako nutraukinet, kiti vel ka nors, ir nzn ka daryt? ka jus patartut? Per kiek laiko jums viskas susitvarke.. P.S Is po nakties dazniausia taip buna, nes tik viena karta nakty atsikelia..

    AndzeŽindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pieno gamyba susinormalizuos,gamins tiek kiek reiks vaikui.Ikii menesio viskas turetu susitvarkyt

    sandi

  2. 2

    pries maitinima reikia nusitraukti nes vaikutis taip prisiryja oro tada jam pucia pilvuka nusitrauk i koki buteliuka ir uzsaldyk

    Laimaxxx

  3. 2

    Dar palauk kuri laika, turetu pieno gamyba susireguliuoti pagal vaikelio valgymo rezima. O jei ne, tai nusitraukinek, juk tai didelis diskomfortas kai krutine tempia. Galesi pienuka uzsaldyti.

    kvapni_feja

  4. 2

    dar paskaitinėk www.zindyk.lt - ten visokių straipsnelių yra, tikrai atrasi tai, ko nežinai... ir ramiau bus, kad viską darai taip, kaip reikia...

    Ineta_

  5. 2

    nemanau, kad reikia nusitraukinėti - tiesiog maitink vaikelį, kiek jis pats nori ir viskas bus gerai... mano mergytei irgi 2 sav, po nakties krūtys sunkesnės, bet neskausmingos, lyg ir viskas jau gerai, bet aš keliu mažę valgyt nakčia 2 kartus, nes mažoko svorio gimė, tai gyd taip liepė...

    Ineta_

  6. 1

    Tai va as ir pientrauky nusipirkau ir antspenius nes is pradziu buvo nuzindus labai merginuke ... Greiciau viskas susinormalizuotu.. ;)

    Andze

  7. 1

    Man irgi tokia pati beda. Jau ir pientrauki su indukais sterilizavau - pasiruosiau nusitraukinet ir saldyt pienuka. Nes mazyle neisvalgo, o buna einu praustis vakare - nusirengiu, o pienas bega tiesiog ;/ nu bet siandien ligu jau normaliai, mazyle kazkaip daugiau valgyt pradejo...isvalgo, bus matyt kaip is po nakties bus. Mano dukrytei baveik dvi savaites :)

    almantel

  8. 0

    Pirmasias pora savaiciu krutys buvo didziules ir pilnos pieno, tad pries kiekviena maitinima nusitraukdavau, arba begdavai i vonia nulasinti :) kadangi nemaza srovele tekedavo ir mano maziuke nespedavo to priespienio nuryti. O jei nenuleisdavau pienuko, kaip jau buvo mineta auksciau, mazyle imdavo springti ir erzintis. Po poros savaiciu padetis pagerejo, taciau turejau net tris krizinius momentus, kai atrode jog pienas dings. Pirmasis momentas ir buvo po tu poros savaiciu. Svarbu nepasimesti jaunoms mamytems, kadangi daug ka istinka sokas - katik turejo daug pienuko, ir staiga, jo praktiskai nebelieka. Daug pastangu reikia, norint paciai maitinti kudikeli (bent jau man reikejo). Svarbu duoti vaikeliui zisti tiek kiek jis nori, reguliariai maitintis paciai, ir gerti daug skysciu - ypac, per krizinius momentus, nes pienukas per pora dienu vel ''pasirodo'' pilnu tempu.

    VaiDziune