• 15ats.

    Ar vaziuotumete su vaiku i sanatorija jei jums priklausytu? Kaip elgtis jei gydytojas puikiai zinodamas kad mums priklauso,nelabai nori tvarkyti dokumentus,motyvuodamas kad "mums ten mazai ka tepades,yra ir sunkesniu ligoniuku"?

    vargais negalais issiaiskinau kad mano vaikui priklauso sanatorija karta per metus,pediatre sako kad reikia kazkokio israso vaiku neurologo-psichiatro pradeti tvarkyti popierius,o jis uzklaustas sako ai jums ten mazai pades,nera prasmes vaziuoti,as geriau siusiu vaikus su kitokiom bedom ir pan..ir nenori tvarkyti mums,kaip issireikalauti?ar veja pakelt,ar auksciau nueiti?ar tos sanatorijos isvis niekuo nenaudingos?kazkaip nesitiki..nes mums priklausytu Druskininkuose arba Palangoj kiek pasiskaiciau..jei jos nenaudingos,kodel eiles tada tokios i jas?paimeciau visai..juolab kad priklause ir pernai bet visi paslaugiai tylejo..

    sandrituteSanatorijosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    O man atrodo, kad gydytojas taip sakydamas netiesiogiai prase kysio....Bet jei tiksliai zinot, tai reikalaukit. Jie Jus nedrasi, nemokat akiu plesyti, tai gal vyras kitoks :))). Tikrai siekit ir bandykit ;)!

    reda83

  2. 2

    musu pediatre sutinka kad reikia,bet jai reikalingas kazkoks popierius is vaiku neurologo,o tas va nenori mums jo rasyti.eis dar vyras pasiaiskinti,o kas del kysiu as niekam neesu mokejusi,net nezinociau kap ta daryti,o ir nezadu pratinti prie tokiu dalyku:)

    sandritute

  3. 2

    Jei priklauso,tai beabejo,kad reikalauciau ne del saves,bet del savo vaiko nesvarbu pades nepades,bet pabandyti visada verta,juk uz tai per galva niekas neduos.

    Bosiene

  4. 2

    nezinau is kur istraukiai kad eiles, druskininku sanatorijoje mano mamos drauge soc.darbuotoja dirba tai kaip tik ypac ziema net skambineja tevam kuriu vaikai su cereblinium paralyziumi na ir kitomis negaliomis kad vestu vaikucius nes jiems uzdarymas gresia jeigu vaiku nesurenka.. vasara jau kiek kitaip.. na ten vonias daro, masazus.. ka ir poliklinikoje paprastai gali padaryt..

    vejune

  5. 2

    na jeigu gydytoja sako kad nieko nepades tai ka as zinau ar vaziuociau, gi ir paciai nuovargis ir vaikui stresas o jeigu jokios naudos

    vejune

  6. 2

    mano sunus daznai sirgdavo kvepavimo taku uzdegimais. Darzai guledavau ligonineje. Jau vaikui apsveikus gydytojas karta pasake kad yra galimybe nuvaziuoti i sanatorija. O vaiko vidaus gydytoja nenorejo su tuo sutikti. Bet issireikalavau. Vaziavom i kacergine. Aisku tai ne palanga ar druskininkai bet vis tiek sanatorija pusynas masazai, Ivairios proceduros. Manau sanatorija yra gerai

    Lanta

  7. 2

    jei priklauso - tai ir reikalaukit - juk jei nepadės - tai tikrai nepakenks :) pabūsit ne namie, pailsėsit, kažkokios procedūros bus - ar vonios, masažai arba dar kažkas... tai dar niekam nepakenkė... o gydytoja matyt turi kažką, kas vietoj jūsų važiuotų...

    Ineta_

  8. 2

    man rodos,reiketu kreiptis auksciau,daznai buna atveju,kad i sanatorijas patenka ne tie,kam reiketu.

    ruta26

  9. 2

    jei tikrai priklauso - as issireikalauciau. Pirmiau dar su daktaru snekeciau, jei matyciau kad per niek, eiciau auksciau. Pades nepades - nebuve , negalit zinoti. O gal ir pades. Jei ne tai bent pailsesit neisleide per daug pinigeliu.

    Adri

  10. 1

    keiskit gydytoją. toks pasakymas, kai gydytojas nori pinigų.

    aureliukas