• 14ats.

    Ar galima važinėtis dviračiu nėštumo metu?

    Labai mėgstu minti dviratį, tačiau būdama nėščia (21 sav) jau bijau tai daryti. Gal žinote, ar galima/draudžiama? Ir kodėl? Kokios gręsia pasekmės?

    shenonHobis ir pomėgiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gali vazinet, o jei nukrisi

    ruta26

  2. 2

    jeigu nestumas sklandus, aisku galima ;) juk nestumas tai ne lyga. zinoma reikia su protu vazineti :) as iki 8 nestumo men sportavau , laksciau visur ir viskas gerai buvo. pasitark su savo daktaru :) siaip sako fiziniai pratimai yra labai patartini nescioms moterims (kuriu nestumas nekomplikuotas).

    Anonimas

  3. 2

    man iš karto pasakė ginekologė, kad dviračiu važinėti negalima, o dėl kokių priežasčių ir nepaklausiau, manau kad nesukelt persileidimo.

    Lulu

  4. 2

    Pavojus tik nukristi. Mano vyro sesuo nėščia , gyvena Olandijoj, važinėja ir ji ir kitos nėščiosios dviračiais. Čia labiausiai priklauso nuo savijautos.

    marcipana

  5. 2

    tikrai negalima,o gresia persileidimas.

    Bosiene

  6. 2
  7. 2

    patarciau atsisakyti tiek vazinejimo dviraciu tiek jodinejimo zirgais, ir pan.... nes tai gali isaukti tau persileidima arba gali isikraipyti gimda

    simute

  8. 1
  9. 1

    dviračiu negalima važinėtis, nes yra tikimybė nukristi ir tada gali netekti leliuko... žinoma, čia jau tavo pasirinkimas, bet aš nerizikuočiau ...

    Ineta_

  10. 1

    Na, prieš kokias 3 savaites truputį pasivažinėjau, jaučiausi gerai. Tačiau dabar pilvukas gana stipriai pūpso, tai bijau...buvo smalsu, kaip kitos mamytės :) pati neberizikuosiu, teks laukti kito sezono :)

    shenon