• 5ats.

    placentos storis

    Ltgine apziurejus uzsimine kad placenta siek tiek storoka (nors NL daktarai nieko nesake). gal kuriai taip buvo? ar itakojo tai gimdyma? as po keliu dienu tik eisiu pas ja, reiks uzklaust, bet gal, sakau, kas is jusu irgi buvot su tuo susidurusios?

    safariEKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Manoji placenta buvo kaip akusere sake maistinga,stora,sako pirma kart matom, ir tt... net man parode,o ka tai reiskia nzn

    Nelora

  2. 2

    per nėštumo vidurį man grėsė persileidimas. gulėjau ligoninėj, lašino lašelines. bet po to daktarė sakė, kad neverta piktnaudžiaut tom lašelinėm, apsiraminkim gal, nes tipo storėja placenta. o ar tai gerai, ar blogai, aš taip ir nepaklausiau. iš kitų moterų gulėdama girdėjau, kad sunkiau leliukas gimsta, ir tipo kam tas bereikalingas storo raumens svoris...

    Linara121

  3. 2

    Man ir dakatre sake, kad placenta stora, bet nieko ji man nesudare, nes nestumas buvo normalus, pagimdziau pora dienu anksciau, gimdymas buvo lengvas ir va jau mano maziukei 3 savaitukes ;)

    Andze

  4. 1

    aisku.. as ir nusiteikusi kad gimdymas bus labai lengvas ir greitas (nors ir pirmas) :) siaip daktarai neturi prie ko prisikabinti, viskas gerai, bet va sitas dalykas uzkliuvo siek tiek. bandziau per google ieskotis info bet nieko neraso apie placentos stori. bet kokiu atveju, aciu :)

    safariE

  5. 1

    As kaip pagimdziau man tik paske,kad mano placenta labai stora,o tai blogai ar gerai as nezinau.Man jokio salutinio poveikio nebuvo,beto ir nestumo eigoje nieks man apie placentos stori nesake.

    Egle