• 14ats.

Atsakymai

  1. 3

    per ketverius metus ne karto nepamirso, tikekimes nepamirs ir siemet penktuju. Bet taip jau gavosi kad musu sunus yra gimes vos ne ne musu vestuviu diena tai kad ir noretum nepamirstum

    ginnta

  2. 1

    nepamirsta, nes mes is anksto apie tai kalbames planuojam kur vyksim per sukaktuves

    vestina

  3. 1

    menesi tai atsimena,bet visada diena uzmirsta,ir mano gimtadieni jis pamirsta,jam visada rodo kad kita diena esu gimusi,net nezinau kaip jam i ta galva taip rodo,jei uzmirstu tai priminciau,nes man tai ipatinga proga:)

    laimaa

  4. 1

    toleruočiau, nes kažkada abu buvom pamirsę, tik dienai praėjus atsiminėm....

    Jorkaile

  5. 1

    manus vyras uzmarsus laaabai, tai manau nepykciau. aisku, isizeisciau jei ten sukaktuviu kokiu pamirstu., bet nesureiksminu to.

    Jogurtas

  6. 1

    Visada prisimena, niekada per visą laiką nebuvo pamiršęs.

    iinnggaa

  7. 1

    Mano vyrui niekad nerūpėjo jokios metinės nei sukaktys. Išmokau nekreipt dėmesio.

    marcipana

  8. 1

    Na vestuvių metinių dar neturėjom,bet visų kitų datų nepamiršta.Net ir be progos sugalvoja ką nupirkt.Tikiuosi tai nepasikeis.Bet kaip sakoma,malonumas yra ne gauti,o dovanoti.Jei kada pamirš,svarbu tu nepamiršti,padarysi staigmeną ar kažką gero,taip jam ant sąžinės bus:-)))

    aidaS

  9. 1

    vestuviu metiniu dar neturejom, bet nemanau kad pamirs. draugystes metiniu nesvenciam, o gimtadienio, moters dienos ir panasiu svenciu nepamirsta. jei pamirstu metines, tai priminciau, nebuciau laiminga del to, bet ir nepulciau i asaras, manau vyram taip pat svarbu kaip ir mum kiek laiko jau esam istekejusios/vede todel manau kad tas datas pamirsta tikrai netycia :))

    Adri

  10. 1

    Dar tik 2 metines sventem ir ne karto nepamirso tikiuos nekad ir nepamirs musu dieneles

    Mazute