Atsakymai

  1. 6

    jai neturi kantrybes tai nieko ir neiseis.

    kristulele

  2. 5

    o gal iš pradžių juos pakeisk tiesiog šiek tiek sveikesniais produktais? pvz., javainiais be jokių šokoladinių glaistų arba džiovintais vaisiais ir riešutais. Be to, vakarinis "alkis" dažnai praeina vietoj užkandžio išgėrus stiklinę vandens.
    Sėkmės tau, tikiu, kad pvyks! :)

    Lolita

  3. 5

    uzkasti to, ko norisi ir mielai praleisti laika:) kam sau gaileti:) kiek to gyvenimo beliko:) be to dabar taip retai turime proga save palepinti!

    dianela

  4. 4
  5. 3

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi

    Anonimas

  6. 3

    Jei vakare as uzsimanau ko nors skanaus, tai suvalgau hematogena. Nors ir jis nera nekaltas, bet manau, sveikiau nei sokoladas. O kai maitinu pati tai zinau, kad negaliu valgyt sokolado, tai kazkaip jo ir neuzsimanau :)

    Irma

  7. 3

    pritariu danielai, gyvenimas per trumpas kad atsisakyti malonumu, o ir mes patys esame labai mazi kad musu bedos butu labai jau neisprendziamos... ;)

    poolman

  8. 3

    sunkiausia save nugaleti.As ir be saldumynu sunkiai isgyvenu bet kai jau neistveriu vietoj sokolado ar saldainio saldu obuoli,javainiu ar dziuveseli suvalgau.Stengiuosi surasti ta aukso vidureli-ne taip koloringa,bet saldu.O vakarais nevalgyti ir sunkiausia pirmomis dienomis-paskui organizmas pripranta ir nebe taip reikalauja.Sekmes ir stiprybes kovojant su saldumynais ir savimi :)))

    Rita

  9. 3

    Jeigu pavyksta, tai miegoti einu anksciau, bet dazniausiai kai vaikas uzmiega, tai ka nors skaitau, ziuriu TV, o tada jau ir kyla noras nueiti i virtuve ir atsinesti kokiu skanestu... taigi ne tau vienai tokia problema:(

    Barbarita

  10. 3

    uzsiimti ko nors, pvz. paskaityti

    Ilona