• 10ats.

    Dar viena problemėlė: Vaiko miegas tėvų lovoje

    Na mažiui beveik 2 metai, o miega su mumis lovoje per viduriuką. iki metukų miegodavo savo lovytėje, o kai pradėjo lankyti darželyje nebeguli ir nebemiega joje...negi tik su ašarom reiks iškraustyt iš mūsų lovos? kaip su tokio amžiaus vaiku reiktų susikalbeti, kad graziuoju eitų miegoti į savo lovytę?

    VilijaPovilioniene1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    2metuku vaikas jau daug supranta,tai manau galima bandyt aiskint,jog jau per didelis miegot jusu lovoj,leist pasiimt megiama zaisla i savo lovyte,pasekt pasaka,kol uzmigs,tik kilo klausimas kaip jis atsidure pas jus lovoj?

    Bosiene

  2. 4

    mums taip pat būdavo. bet kai dukra užmigdavo, aš ją perkeldavau į jos lovytę. būdavo, kad naktį pabusdavo, tai pasiimdavau, o užmigusią vėl įkeldavau į jos apartamentus :)

    Linara121

  3. 3

    vaikai labai greitai ipranta pas tevelius i lova :) na mess miegame salia dukrytes bet ji ne pas mus lovoje guli bet salia

    raminta

  4. 2

    Vargstam ir mes jau taip trecius metus,uzmiega,perkeliam i jos lovyte,o prabudusi nakti ji vel pareina,tai taip ir kilnojam,gal gimus sesei pasikeis kas nors.

    pavasarinuke

  5. 2

    ačiū jums labai:) reikės bandyti ir kaip sakote apsišarvuoti didele kantrybe:)

    VilijaPovilioniene

  6. 2

    gal pabandykit nupirkti kitą lovą, jei galite sau tai leisti - bet būtinai tą, kurios jis norės, kad galėtumėt pasakyti - tavo lova šita, tu ją išsirinkai tai ir miegosi visada čia... turėtų padėti...

    Ineta_

  7. 2

    na jis pradėjo lankyti darželį ir kaip tik dygo dantukai, buvo temperatūros ir labai prašėsi as mus į lovytę, na priėmiau nakčiai, taip iki šiol ir tęsiasi ta naktelė:(

    VilijaPovilioniene

  8. 1

    nematau nieko blogo tame:))kai bus didesnis,tada ir paaiskinsit vaikui,kad reikia miegoti savo loveleje,kad visi vaikuciai taip miega:)kai uzmiega,bandykit perkelti i lovyte ir taip kas vakara,gal pripras vaikutis...gal jis jauciasi nesaugus savo lovoje,gal buvo issigandes ko?...

    vitalijus

  9. 1

    Na tokio amžiaus vaikas jau turėtų suprasti,bandyk gražiuoju.Šiaip mano nuomone vaikų nereikia pratinti kartu miegoti,nes paskui sunku juos perkelti į savo lovą.Viena pažįstama irgi miegodavo su mergaite,paskui nusprendė kad jau gana,nupirko ir lovą didesnę dukrai,bet vis tiek ji negulėjo joje.Vaikas turi savo lovelę ir nereikia patingėti atsikelti naktį kai reikia:-)

    aidaS

  10. 1

    Esu savo mazaji kaip buvo blogai priemus nakciai i lova,bet kita nakti su siek tiek isterijos vistiek guldziau miegot i jo lovyte,bet cia delto,kad siuo klausimu esu griezta,taigi siulyciau siek tiek grieztumo panaudot ir apsisarvuot kantrybe.

    Bosiene