• 12ats.

    Kur isigyti nebrangiai sportines kelnes (bridzus) nesciosioms?

    Noriu pradeti lankyti nestukiu aerobika Klaipedoje, taciau neturiu tinkamos sportines aprangos, i savo senas neitelpu (25 nestumo savaites). Specioliose parduotuvese speju bus labai brangu :/ o "Audimas" parduotuveje nera tokiu, sake nebegamina...gal kuri patartumet? :)

    shenonSportas ir dietosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    turguo pora kelniu esu pirkus mokejau iki 50lt

    sandi

  2. 2

    as taip pat humanoj nusipirkau kai buvo 7 lt prekes sviesiai rozines placias linines kelnes,toks gumas besitampantis su sniureliu,tikras rojus vasarai tokios kelnes,kitoj humanoj 5 palaidines siu isiuvais,paraukimais tinka ir nestukem ir taip prie timpu mokejau po 5 lt,netingekite aplankykite bent kelias ir tikrai rasite:) as sias parduotuves taip pat neseniai atradau:)

    edituka

  3. 1

    Jau turiu! Dekoju visoms uz patarimus ;) nuo pirmadienio keliauju i nestukiu manksta!!! :)

    shenon

  4. 1

    pirkau turguje zemintu juosmeniu, nesiojau iki paskutines nestumo dienos, ir dabar kuo puikiausiai tinka, mokejau apie 50 Lt.

    estrella181

  5. 1

    Turguje ieškok,aš esu pirkusi rytiečių parduotuvėje bridžus kai nesilaukiau,jie puikiai ir dabar tinka:-)

    aidaS

  6. 1

    Turguj,arba gali pasivaiksciot po devetu rubu parduotuves,galima rasti.

    Jolka123

  7. 1
  8. 1

    bridzus bubvau pirkus turguje,40lt,ir dabar dar nesioju,gerai tamposi,o siaip devetu rubu parduotuvese yra nemazai,tik reikia pasiieskoti.

    laimaa

  9. 1

    aciu uz patarimus, jau dabar einu rengtis ir pasivaiksciosiu po parduotuves (humanas taip pat) :)

    shenon

  10. 1

    as aplankiau 4 vilniaus humanas kaim prekes buvo 5 lt ir vienoje radau nerealias plonas trikotazines kelnes su tokiu laisvu placi ugumu spec nestukem kitoj nusipirkau bridzus irgi nesciosioms,as visada lakusi humanose kai buna prekes 5 arba 7 lt tuomet apsiperku kiek reikia(man 6 menuo)taip kas menesi perklekiu nes vis reika laisvesniu apdaru,pameginkite ir jus

    Anonimas