• 7ats.

    Kas daroma, jei vaisiaus vandenys sumažėja iki kritinės ribos?

    Vakar buvau gin. apžiūroj. Gydytoja pasakė kad mažoka vaisiaus vandenų, dar ne kritinė sit., tačiau ant ribos. Supratau jei dar sumažės, tai kažką darys, gal žinot ką būtent.

    irma1Kiti klausimai apie gimdymąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Manau tokiu atveju skatina gimdyti kad ir anksciau laiko arba cezariuka daro.

    pavasarinuke

  2. 2

    Kad jau pilvukas kietas,tai vat ketvirtadieni gavau atsakyma klausiu del ko sako susitraukineja gimda ir as jauciu jau saremius,tai mane dabar stebi kad tik istemt dar pora savaiteliu.gal vandenu ir mazai,bet galvoju istemsi kaip nors o pries gala matys kad jei nu jei butu per mazai,skatintu gimdyma.Sekmes laikykites.

    NORFA

  3. 2

    Ąčiū merginos ketvirtadienį echo žiūrės .Tikiuosi viskas bus gerai.Ką aš čia dabar viskas turi būt ir bus gerai.Liko dar 6 savaitės.Juda neblogai sakyčiau,tik pilvas didesnę dienos dalį būna kietas,toks jausmas kad žirniukuj vietos mažai.

    irma1

  4. 2

    Jo labai teisin gai pasake, svarbiausia sek judesius...

    ErikaP

  5. 2

    Nežinau, ką darys, bet tik pasakysiu, kad labai viską sek, jei kažką pajusi negero iš karto pas daktarus kreipkis, turi labai stebėti judesiukus, leliuko būseną ir atsiradus neaiškumas kreiptis pas ginę.

    iinnggaa

  6. 1

    kai būna kritinė riba, guldosi į skyrių ir stebi. Irma 1, vadinasi pas jus viskas tvarkoj, kad neguldo :))

    Linara121

  7. 1

    na kai mažai vaisiaus vandenų tai skatina gimdymą - bet čia jau kai labai mažai jų... tikiuosi, kad tau jų dar užteks :) dabar turėtų dažniau tave stebėti ir daryti echo - kad įsitikintų ar tikrai jų nepritrūks. atidžiai sek savo savijautą ir skaičiuok vaikelio judesiukus - jei kas netaip - iškart skambink savo gydytojai... tikiu, kad viskas bus gerai, bet vistiek reikia stebėti, kad nepražiūrėtum ko... sėkmės :)

    Ineta_