• 7ats.

    Mano kudikiui prasikale antras dantukas, bet labai jau neramus nei viburkolis nepadeda temperatura viduriuoja pradejo maziau valgyti ir plius dar gerklyte raudona daktare israse vaistuku naktis buvo be miege diena ir nemiega o jum ir taip buvo sunkej vaikas pervarges rekia sunku nuraminti daktare tipo sake turi raeiti o kada neaisku.ka jus darete jei jum buvo panasai kad vaikas ramesnis butu ir pamiegotu nes maniskis tik po 5min miega?

    saulllyttteDantukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    mano vaikiukui 9mėn. turim du dantukus apacioj, dabar kalasi virsuj net 4 vienu metu, tai labai neramus, karščiuoja 38 ir daugiau. idedu žvakutę paracetamolio, tai nurimsta ir užmiega. dar plius gerklytė paraudusi, tai girdau Inflicid tabletes, nors nekosti ir nesloguoja.daktarė sako, kad viskas dėl dantukų.

    Anonimas

  2. 1

    Musiskis irgi turedavao temperaturos, kai lisdavo dantukai iki 38 laipsniu, budavo irzlesnis nei visada, bet ir toks suglebes, daugiau miegodavo ir labai mazai valgydavo. Zinau, tik kad Panadolis aukstesnes temperaturos nenumusa, tai jau geriau naudoti paprasto paracetamolio zvakutes, jos veiksmingesnes. Dar vaikiukui Dentinox tepaliuko ant dantenu patepdavau, toks skanus su metu skoniu, tai gal irgi kazkiek skausmeli apmalsindavo.

    Agne

  3. 1

    Pasikonsultuok su gydytoja, mums leido gerti toki sirupa vaiko irzlumui nuraminti ir miegeliui gerinti Vadinasi SEDALIJA, tik nepamenu nuo kokio amziaus ji galima duoti vaikuciams, dar yra sirupas NOTA.

    jurgitux

  4. 1

    mano trims dantys dygo, bet kai "prasikaldavo" danties kampelis, visos bėdos išnykdavo.dabar "keliauja" virusas: labai skauda gerklę, nors nei slogos, neo kosulio nebūna.pakyla temperatūra, patinsta lifmazgiai prie ausyčių. gal uzpuolė ir jus? sveikit.

    Julanta

  5. 1

    biski sake gerklyte raudona tai virusiukas o seip tai sake viskas cia nuo dantuku nes kvieciausi daktare sendien i namus

    saulllyttte

  6. 1

    maniškei taip nebuvo kai dantukai kalėsi, čia gal pas ne nuo dantukų, gal vaikutis tiesiog sugripavo

    auvilė

  7. 1