• 23ats.

    Ar nemanote, kad Lietuvoje kainos yra labai išpūstos?

    uošviai buvo išvykę su reikalais iki Lenkijos tai kainos isvis pvz. kava - 7 litai 500gr, o pas mus apie 18, pvz. basutes buvau " Danijoje" nusižiūrės 129 lt kainavo, o jie nuvarė ten ir tokias pat už 45 litus nuirko...mineralinis vanduo pas mus 2 litai ten 80 centų, bandelės ten po 25 centus...ir tai beveik visose šalyse, kur tik yra buvę..ar tai normalu?

    VilijaPovilionieneEkonomikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Lietuvoje kainos neatitinka gaunamo atlyginimo. Kitose šalyse irgi būna didelių kainų, bet atitinkamai ir atlyginimai didesni.

    iinnggaa

  2. 3

    Gal lietuviams blogai Lietuvoj, bet yra ir anglu, lenku, kurie taip pat gali skustis, kad ju salyje viskas ne taip kaip turi buti.. Tikrai taip Lietuvoje is tiesu labai brangu.

    Imbiere

  3. 3

    Ziurint ant kokios produkcijos, taciau taip is ties ant kai kuriu prekiu grupiu yra is ties ispustos

    ErikaP

  4. 3

    Taip pritariu, kitur pvz Anglijoj visokios pašalpos didesnės ir kainos turbūt viskas pigiau.

    rasa555

  5. 3

    ne visose salyse..pas mus NL kainos irgi nemazos, bet bent jau turguj tai visko pigiau galima nusipirkt nei parduotuvej..kai buvau grizus i LT atostogu-kainos tikrai sokiravo!! persiku kg-30lt, net ir eurais pas mus daug pigiau.. o siaip lyginant lietuviskus atlyginimus ir kainas, tai kainos tikrai aukstos, ir net per aukstos..

    safariE

  6. 3

    esu atkreipusi dėmesį, kad seniau prekybos centruose su vežimėliais prie kasų žmonės eilėse stovi, o kai kainas pardavėjai išpūtė - tai tik su krepšiais pirkėjai laukia prie kasų...

    Linara121

  7. 3

    Pritariu vestinai, tik pas mus visi mokesčiai bei kainos yra didžiausios, nei kitose šalyse. Ir kuo tolyn tuo kainos vis kyla, o atlyginimai nebent tik pamažėja.

    snaigyte

  8. 3

    cia pas mus isvis kazkoks burdakas baisus, darbu nera, algos mazos o kainos nezmoniskai dideles.

    vestina

  9. 2

    Tikra tiesa,kainos Lietuvoje yra labai išpūstos ir ne tik maisto,bet ir vaistų.Tokie antkainiai uždėti,kad baisu.Žmogus bijai susirgti,nes kai nueini į vaistinę,tai ant vaistų vos ne šimtą litų tenka palikti.Ir taip kaskart,kai rimčiau susergi:((

    vitalijus

  10. 2

    tikrai kainos kai kuriu prekiu nepagristai ispustos...

    sandritute