Atsakymai

  1. 6

    Niekada nejungiu ventiliatoriaus nei kondicionieriaus, kai miega vaikas. Kai lauke karsta, kambari atvesinu iki kol dukryte eis miegoti

    almyte7

  2. 3

    ventiliatorių net nenaudojam, nes neturim, kažkaip kad ir turėčiau, abejoju ar vaiką migdyčiau, nes greit ir perpūst gali tokius žvirblius.

    Lulu

  3. 3

    Dar neissitraukem ventiliatoriaus, kolkas pakanka ir atviro lango. Bet kai vaikas miega uzdarau, nes is kiemo triuksmas nezmoniskas sklinda.Bet praeita vasara ir ventiliatorius nepadejo:)

    kvapni_feja

  4. 3

    kolkas nenaudoju, bet pernai tai naudojau per didziuosius karscius, nes neimanma buvo be jo. Jei siemet tokia vasara bus teks pagalvot gal ir del kondicionieriaus.

    Erika

  5. 2

    Kai bunam Turkijoje,ypac rudeni,buna gana karsta ir be ventilliatoriaus neapsieinam...Jei langus atsidarytume,butu dar karsciau.Vaikas miega ir negirdi ,kaip ventiliatorius dirba.

    vilem

  6. 2

    na manau ventiliatorius neleistu tiek vaikui tiek mums miegoti, tai jei reikia nakti palieku atvira langa...

    VilijaPovilioniene

  7. 2

    kaip tik jau šiandien migdžiau, nes atvėrus visus langus net skersvejis nesigauna, namie nėra kuo kvėpuoti, vaikas piktas...o prie ventiliatoriaus vaikas miega ramiai, vėsiai.Tiesa kai jis eina miegoti sušlapinu rankšluostį ir padžiaunu ant lovytės krašto, kad būtų drėgnesnis oras. O kai lauke būna ne tokie karščiai, tai žinoma užtenka kambarių vėdinimo ;)

    lydekaite

  8. 2

    neturim ventiliatoriaus ir kol kas su uzdaru langu miegam,nakti jei prabundu,tai praveriu

    ruta26

  9. 2

    Kam tas ventiliatorius,jei galima langus atidaryti :)

    Jolka123

  10. 2

    Pas mus ventiliatorius tai gan garsiai dirba,vaikai nepamiegotu ramiai,isvedinu kambarius pries miega.

    NORFA