Atsakymai

  1. 2

    Zinok ismetu,kad ir kaip butu gaila.Siuo klausimu esu griezta,kiekvienas produktas ar preke turi savo galiojima ir jam pasibaigus,jei nesunaudoju ismetu,kad paskui nebutu blogiau naudojant pasenusi.

    vitalijus

  2. 2

    Kas menesi stengiuos perzvelgt viska ir netinkamus naudoti ismetu,nes kazkaip nenoriu rizikuoti savo oda,jog neisbertu ar dar kas nepasidarytu.manau cia tas pats kaip su maistu,jei turi galiojimo laika,tai reiktu juo vadovautis,jog neapsinuodyt.

    Bosiene

  3. 2

    as speju sunaudoti nepasibaigus galiojimo laikui

    rasiuksas

  4. 2

    Aš sunaudoju, nebent būtų senai pasibaigęs. Aš kažkaip nepasižiūriu į kosmetikos galiojimą, nors reikėtų.

    iinnggaa

  5. 2

    Pas mane priemones tiek ilgai neuzsistovi kad iseitu is galiojimo. Viska sunaudoti speju. Bet ismesciau jei nebutu tinkama vartoti.

    kvapni_feja

  6. 2

    Jei netinka,ar pasibaige galiojimo laikas.visada ismetu.

    aurikuka

  7. 2

    ne,jeigu jo daug dar tai tikrai nemetu,gaila:)...

    Anonimas

  8. 1

    jei gerai pamenu neteko dar nieko ismesti, nes isnaudoju iki to termino. jei dar visai neseniai pasibaige galiojimas, tai gal dar panaudok, bet kita vertus - jei tiek laiko ilgai turejai ir mazai isnaudojai vadinasi jis tau tiek ir tera reikalingas, gal ju vieta is tiesu siukslineje :)

    romantike

  9. 1

    niekada tiek neuzlaikau ,kad galiojimo data pasibaigtu:) bet turbut ismesciau..nebent jau labai daug buciau uz ja sumokejus,kad gal truputi gaila butu,bet jei nieko nesunaudojai ir net pasibaige galiojimo laikas tai gal dar metus palaikysi jei pries tai nenaudojai kazin ar dabar prireiks.tai dar labiau suges:D tai as ismesciau:)

    Rima1

  10. 1

    taip,niekada nelaikau ju

    vikaa