• 25ats.

    Itarimai vyrui, kaip elgtis, jei kankina abejones del vyro istikimybes?

    Noriu jusu nuomones. Radau pas vyra tasej prezervatyva, pries tai radau jo darbineje taseje moteriska auskara, jis bando itikint, kad auskaras mano, nors man tai net juokinga, o prezervatyvas irgi musu, nors tokiu dalyku tasej nelaikom, o tuo labiau neperkam tokiu, koki as radau. vakar zinute klientes radau (jis remontuoja masinas), zinute kaip is dangaus nukritus parasyta ka jin veikia, o issiustose gautose daugiau ju nebuvo matosi, kad istrinta. Itarineju ji, o jis neigia, kai bandziau klaust ir dar mane apkaltino tuo, kad lendu i jo tel neatsiklausus. Taigi likau kalta as. Ka jus apie tai manot?
    Kaip tureciau elgtis. Kankina abejones

    alina123Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    greičiausiai turi merginą arba jas dažnai keičia, vyrų juk tokia prigimtis medžioti. Geriau gal nežinot ir nesiknysti po jo daiktus.

    vinipukas

  2. 3

    na cia net nebereikia toliau gilintis,aisku ir taip,kad jis turi kitu ar kita,yrodymai akivaizdus.

    gintarevilte

  3. 3

    Ir as taip manau, bet norisi isitikint.

    alina123

  4. 3

    Ir as jam pasakiau ko reikia pykt jej nieko neslepi o jis pasake kad jam privatumo reikia

    alina123

  5. 2

    kazkada kai buvau jauna ir kvaila mylejausi su vaikinais uz pinigus.taigi galiu pasakyti griebk vyra uz ragu.jis tau neistikimas.klijantai daznai buvo vyrai atrodo rimti,tokiu kokiu niekada neitartum,kad galetu buti neistikimi..masinos galinei sedynei matydavau vaikiskas sedynes,namie zmonu nuotraukas,vaiku zaislus,o vyrai tai darydavo rame sazine

    Anonimas

  6. 2

    Oi zinok, kaip man visa tai pazystama.. deja. As irgi buwau radusi sms pas sawo vyra, tai ka, pasiskambnau ir isklojau viska kaip yra.. kad radau jos sms (jo buwo pratrinti ), kad nepasitikiu sawo wyru ir tiesiog noriu , kad ji man viska nuosirdziai papasakotu, nes noriu suzinoti su kokiu vyru gywenu (na zodziu, pasibedawojau , kaip sako ,y jautruma bandziau jamti ja :D )... as su ja kalbejau graziai , neuzsipuoliau,aisku dar pasakiau , kad musu pokalbis liks paslapy ir kad as nieko nesakysiu wyrui kad jai skambinau ir kad ji man kazka sake, na ir ji man viska isklojo istiesu kaip ten pas juos buwo... gaila , kad tu nepaskambinai, o gal dar turi galimybe paskambinti? matai galetu buti tokia galimybe , kad jei labai ta moteris isimylejusi y tawo vyra (atleisk, kad taip rasau, zinau-ziauriai skamba, bet tokia prielaida gali buti ) tai tau specialiai viska isklotu kaip yra , nes galvotu , kad va gal issiskirsit ir tuomet vyras liktu jai. O tie tawo wyro bairiai , kad auskaras tawo - tai cia zinai pagal toki posaki jis daro , kad geriausia ginyba tai puolimas, del to va dabar ir pati likai kalta , kad jis sawo ikalcius blogai paslepe , o tu juos suradai..
    Linkiu tau stiprybes, kantrybes, nenusileisk tik jam! Nesijausk kalta, tu nieko blogo nepadarei. Tai jis kaltas ir turi jaustis blogai kad taip daro, o ne tu kad viska suzinojai. Kaip sako , kitos, surink daugiau irodimu , tik va beda , kad dabar bus atsargesnis..

    Pingvin

  7. 2

    Paslapcia rink ikalcius, tikrink telefona.. Kada reikiama kieki irodymu pririnksi, jei pririnsi, tai iskart ir pasakyk. Jis netures kur detis.. Jei itarimai kils del kokio nepazystamo telefono numerio, ji isimink ir stebek ar jis reguliariai skambina.. Keisciausia del to auskaro, jei jis ne tavo, tai kam draskytis irodyneti, kad jis tavo.. Manau reali tikimybe, kad jis su kazkuo susitikineja. Laikykis, buk stipri ir stebek!!

    Imbiere

  8. 2

    Žinai,jei pamatei įtarimų ir tokia situacija nutiko,tai įtari ne be reikalo manau.Jei nepavyks rast daugiau įtarimų,tai ateity vis tiek sužinosi kad neklydai,nes tas šeštas jausmas neapgauna.Patikėk.Žinau tai puikiai.Bet kai sakoma vyras šeimą retai kada palieka dėl kitos.Gali bandyt klaust išsiaiškyt,bet pagalvok ar patiks tiesa ir ar galėsi atleist.Jei taip,tuomet kalbėkitės,šiaip sau irgi išdavysčių nebūna ir ne vienas šeimoj kaltas būna,jei kuris nors kažką susiranda.Kažko trūksta,ar trokšta,ar reikia.Sėkmės,manau kad ne be reikalo abejoji.

    aidaS

  9. 1

    Cia keistai kitos raso, kad vyrai medziotojai, jiems truksta demesio ir t.t.. Tai taip iseina, kad gime vaikas, as uzsikasus iki ausu namu ruosa, o vargsas vyras lieka nuosaly ir turi teise eit i kaire? O tai pala pala...Tai man ir kartais noretus prie kokio svetimo prisiglaust, kad prisimint senas aistras. Tai ka daryt? Eit ir duotis su visais fantaziju objektais? Tai apie kokias seimos vertybes tada galima besneket..? As manau, kad atleisciau neistikimybe, bet praeitu daug laiko, kol vyras is "skuduro" man taptu vel vyru.

    Jaudrute

  10. 1

    Na jei kankina abejones,tai pasikalbekit,be konkreciu irodymu,tai nesukciau sau galvos,taip zmonems ir seimos isyra.

    pavasarinuke