• 17ats.

    Kaip patekti pas savo gydytoja ginekologe, jei viskas uzimta iki rugpjucio menesio? Kaip gauti papildoma numeriuka (Antakalnio poliklinika)? Man kraujavimas/menesines jau 3 savaite, pradejau labai pergyventi..

    Vis tikejausi, kad pasibaigs, bet nepanasu. taip yra kad mokame mokescius, bet atsitikus bedai neimanoma pas savo daktara patekti ir begti dabar i privacia taip iseina?

    ingriMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    eik neuzsirasius, kai man reikejo skubiai aps gine (as ir antakalni) tai nuejau pas savo daktaro sesele pasakiau aks kaip ir ji mane tiesiai pas gien nuvede :)

    Adri

  2. 2

    as ir patarciau vaziuoti i ligonine nes gali tekti viska valyti, mano mamai taip buvo.

    wiktoriuke

  3. 2

    būtinai skambin asmeniškai gydytojai, pasakyk kaip ir kas... turi rasti vietos... vyro sesė taip kraujavo - pasirodo, kad negimdinis nėštumas buvo... pasitaiko visko juk... nenormalu,kad taip ilgai kraujuoji... gal kaip kažkas sakė, neišsivalė viskas...
    norfa - jei gali parašyk - o tai kai po gimdymo apžiūrėjo po 6 sav panašiai - tai viskas gerai atrodė? ar tada nebuvai pas gyd. ar nesimatė nieko dar? labai įdomi situacija...

    Ineta_

  4. 2

    PAsirodo pas tave situacija nepavydetina :( ir tai nera gerai .As po gimdymo labai ilgai sirgau ir karta gatveje pasisakiau akuserei,liepe uzeit kai patikrino sako oi vaikeli narkoze ir viska valom lauk,nes ten viskas jau put buvo pradeje,po gimdymo viskas gerai neisivale,gali but ta pati situacija.As manau tikrai tau reikia kaip nors susisiekt tiesiogiai su daktares kabinetu,nes galima ir nukraujuot labai.

    NORFA

  5. 2

    tokiu atveju privalo bet kur suteikti pirmąją pagalbą. juk taip gali žmogui ir gyvasis kraujas pasileisti...

    Linara121

  6. 2

    Manau bandyk nueiti pries darbo pabaiga,negi isvarys.Jeigu turi kabineto nr.pabandyk pasiskambinti,paaiskink situacija,nemanau,kad nepriims.Bent pas mus (aisku mazesnis miestas),galima susitarti,juk buna,kad kas nors neatvyksta,i ta vieta tave priimtu.

    deimile

  7. 2

    Vaziuok i ligonine, o n pas gydytoja numeriuko lauk, nes taip ir nukraujuoti galima...

    Isnykstanti

  8. 2

    Nu as isivaizduoju jei jau extra atvejis, tai turi priimti be eiles...

    Nojukas

  9. 1

    Nesciasias priima be eiles. As tavo vietoj naglai eiciau

    Auksare

  10. 1