• 18ats.

    Ar nepasitaiko jums taip, kad karstomis dienomis kelnaiciu krasteliai nutrina kirksnis? Ka daryti?

    Atsiprasau, jei klausimas pasirodys gan nelogiskas. Na ar nepasitaiko ir jum kartais, kad per ta karsti, kirksnius pritrintu kelnaiciu krastai? Tik nepagalvokit, kad kokia nesiprausela, ar nevala-tikrai apsirausi po kelis kartus bei pakeiti kelnaites kelis kart dienoj-nes juk visa prakaituoji, per kaitra, taciau vis kartais pasitaiko. Na nezinau gal kartais kalti kelnaiciu apsiuvimai, kad trina. Aisku apsitvarkai, pasitepi pudra, ar krakmolu, taciau nemalonu, jauciasi po to perstejimas, nors ir naujas pasikeiti. Taigi, ar ir jum pasitaiko tokiu kuriozu? (tikrai nesu kokia nevala ir vaikstanti nesiprausus bei nepakeistom savaite). O gal yra kokiu kremu suminkstinanciu oda ir neduodanciu prisitrinti. Ka jus darot tokiu atveju? Atleiskit, jei klausimukas pasyrodys neetiskas, bet manau tai naturalu, nes ir tarp vyru manau taip buna.:) Gal nesu vienintele;):)

    FaustaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    buna buna zinok man po gimdymo pritrune buvo :) arba buna jei suvarzytas kelnes nesioji dzinsus aptemptus tai nuo karscio prisitrint galima pudros vaikiskos tepk :)

    lover19

  2. 2
  3. 2

    Buvo pasitaike, bet tai kaip pastebejau man buvo nuo kelnaiciu. Jos budavo siek tiek su sintetika, arba sintetines. Tai pradejau nesioti trukotazinius triusikelius "boxeriukus" arba "Tanga" Stiliaus. Tai tfu tfu tfu viskas puiku. O jei namie bunu, tai is vis stengiuos vaikscioti be kelnaiciu.

    Anonimas

  4. 1

    pasitaiko karsta vasara,turiu isigijus kelnaites be krasteliu,Patogu labai ir per aptemptas kelnes kelnaites nepersispaudzia

    sandi

  5. 1

    Prirrina jos, kai siauros.. Gal platesne

    Auksare

  6. 1

    Ne,man nepasitaike,kad nutrintu.O tavo klausimas labai normalus ir etiskas:))

    vitalijus

  7. 1

    beabejo pasitaiko as tuomet keiciu kelnaites daznai ir pasitepu sudo krem arba vaikiska pudra kad daugiau nesusustu

    Anonimas

  8. 1

    ne nebuvo niekada to, ir dažnai tikrai nesiprausiu, manau, gal kelnaitės per mažos, pabandykit šortukų tipo nusipirkti, jos be gumų

    vinipukas

  9. 1
  10. 1

    Nenesiokit sintetiniu apatiniu,kai taip karsta.Su medvilne taip nebuna.

    Linute39