• 14ats.

    Šunys, ar jums vedžiojant šunis nepasitaiko priešiškai nusiteikusių žmonių, šunų atžvilgiu?

    noriu paklausti ar jums vedžiojant šunis nepasitaiko priešiškai nusiteikusių žmonių, šunų atžvilgiu. Man vienas senis per galva siule kad vedžioju šunį kieme, tipo vaikai negali žaist( beje ismatas renku ir niekada nepalieku). Kita moteris pasake kad čia kiemas skirtas vaikams o ne šunims ir panašiai. Kaip jus i tai reaguojate?

    alina123Naminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Tai vat todel ir nesuprantu, jej surenku ismatas, vedzioju su pavadziu viskas tvarkingai tai kodel tas suo negali vaiksciot kieme? Tuo labiau kad visi vaikai ji myli ir su juo zaidzia. Bet vat atsiranda vistiek bambanciu zmoniu. Ko jiem dar reikia nesuprantu.

    alina123

  2. 3

    as taip pat nepateisinu tu kurie nerenka, bet kam pykt kad as suniukas vaiksto ir nieko juk nedaro tiem zmonėm. Pastebejau kad yra daug piktu ir susiraukusiu zmoniu, ypač seniai.

    alina123

  3. 2

    as ir pati labai myliu gyvunus ir pilnai tave suprantu is vienos puses!bet esu tos nuomones kad daugiabutyje gyvunu nereiketu laikyt,kad ir pati noriu namuose suniuko,vaikams taip pat butu smagu,bet tenka apsieiti be jo,kol neisigijom dar savo namelio,nes tikrai nesmagu kai vedzioji vaikus ir turi saugot kad neiliptu i sss,o apie pleduko patiesima isvis patyliu,visur numista ir panasiai.

    sandradan

  4. 2

    as irgi neturiu suns,gerai kas surenka ju kakucius,bet yra labai daug kurie nerenka tas yra blogiausia

    rasiuksas

  5. 1

    Deje neteko su tuom susidurti :)

    Mazute

  6. 1

    Visokiu yra zmoniu,vieniems patinka naminiai gyvunai,kitiems nepatinka.Visiems neįtiksi,tu turi teise laikyti ir vedzioti suni,maziau kreipk demesi i tai,kas ka sako.Visada atsiras nepatenkintu zmoniu,kad ir ka bedarytum...

    vitalijus

  7. 1

    Man sunys nieko blogo nedaro,patinka gyvunai,bet yra bet kai isleidziu savo vaikus tai ziuriu ten ilipo ar ten ilipo,Galu gale yra tam skirtos vietos sunims vedzioti,bet musu kaimynai nesikuklina visus savo sunis ''pavedzioja''prie ciuozyklu ir smelynu.Baisiausiai kas darosi is po ziemos sniegui nutirpus vien sunu ismatos :( ir kaip matau ne visiems rupi,taip kaip jus surenkate visas ismatas.

    NORFA

  8. 1

    neturiu suns,tai tokiu problemu nebuvo.

    marinaaa

  9. 1

    as tai nekreipciau demesio senesni zmones megsta del visko paburbeti:)saunuole kad surenki viska,bet ir as manau kad sunims turi but koks parkelis ar kas,nes vistiek lauke vaikai buna...pries sunis nieko blogo neturiu:)

    jolanta1

  10. 1

    kol neturėjau vaiko, tai net nepastebėdavau kur tuos šunis vedžioja. Svarbu ne po langais ir tiek. Bet kai mažasis ėmė bėgioti po kiemą tai žinot susidūriau su tam tikrais keblumais. Kartą vaikas įmynė, kitą sykį mėgino imti rankytėmis, dar mačiau vakare kai darželyje vaikiukų nebebuvo merginos vedžiojo šunis ir nesurinko "bombų"! Dar buvo vienas labai nemalonus įvykis. Pasitiesiau pradinės mokyklos stadione dekutį, vaikutis dar nevaikščiojo tad sėdėjome kartu. Ir štai pribėga didelis mano akimis baisus šuo be antsnukio, be pavadėlio ir prie pat akių duoda čiurkšlę netoli mūsų! Aš tik apsikabinau sūnų, užsiguliau iš baimės, o maža ką... šeimininkas sau vaikšto, net nežiūri į tą pusę. Maniau širdis iššoks. Apsižodžiavom su tuo šeimininku. Aišku buvau išvadinta ir pasiųsta toli toli, dar iki šiol matydama tą žmogų prisimenu tą nemalonų įvykį.

    Reziume: jeigu šeimininkas surenka ekskrementus ir išmeta, tai žemai lenkiu galvą, bet kai pribomborduoja ir palieka - nepateisinu. Tuomet tegul eina vedžioti ten kur nevaikšto nei vaikai, nei mamos, nei tėčiai... pvz prie mūsų yra didelė aikštė perėjus gatvę. Ten dažniausiai žmonės vedžioja šunis, bet deja yra tokių, kurie net tingi toliau nei 2 metrus nuo laiptinės nueiti. Jei jau šunį laiko, tai galėtų ir atitinkamai juo rūpintis, o ne dergti vos ne ant kitų žmonių. Aišku nešneku apie visus šunų mylėtojus, nes tikrai mačiau vaikšto su maišeliu ir surenka. Pagirtina.

    lydekaite