• 15ats.

    slapimo ir kraujo tyrimai nestumo metu

    sweikos mamytes...norejau paklausti kada suzinodavot slapimo ar kraujo tyrimo rezultatus?esu uk ir ce rezultatus pasako tik sekancio susitikimo metu..tai truputi neramu.kas jeigu jie negeri.o laukti reikia 3 saw iki sekancio susitikimo:(>?

    saulyte6SveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    pas pas mane tai po savaites liepdavo pasiskambinti norint sužinoti rezultatus o jei extra atvejis tai padaro per kelias minutes tyrimus...

    laimike

  2. 1

    lauk iki kito susitikimo..tokia uk tvarka..jei kas butu negerai midwife paskambintu ir pranestu.

    Fantazija

  3. 1

    Pas ginę einu kas 3 arba4 savaitės.Dieną prieš priduodu analizus,kraują.Ir kitą dieną,kai apsilankau jau daktarė mato atsakymus.Pas mus taip,manau visur turėtų imt prieš abžiūrint mamytę.O jei tyrimai blogi negalima laukt,iškarto tvarko šį reikalą.

    irma1

  4. 1

    as taip pat esu UK slapimo tyrimus padarydavo prie mano akiu tai suzinau ta pacia diena,o kraujo tyrimu jau turiu palaukt pora dienu ,kai daro ir atsiuncia laiska y namus,kartais tereikia viena diena laukti.

    Rima1

  5. 1

    slapimo tyrimus suzinodavau is karto, o kraujo sekancio vizito metu...

    Lukniukas

  6. 1

    Siaip kaip priduodu skambinu, arba priduodu prie skelias dienas einant pas gydytoja

    ErikaP

  7. 1

    as ir suzinodavau kito vizito metu, bet jei tyrimai buna blogi paskambina ir praso juos pakartoti. tad buk rami, greiciausiai viskas yra gerai.

    wiktoriuke

  8. 1

    Man kadangi niekad nebuvo,kad būtų ekstra atvejis, tai aš sužinodavau po poros dienų paskambinus ginekologei, ji jau turėdavo rezultatus

    Nojukas

  9. 1

    šlapimo tyrimo rezultatus dažniausiai sužinodavau iškarto, o kraują darydavau porą dienų prieš vizitą pas ginę - tai kai nueidavau pas gyd jau būdavo atsakymai ir pasakydavo kas ir kaip... nors teko du kartus darytis, kad nėjau po to pas ginę, tai ji man sakė, kad jei kas blogai. tai paskambintų... bet kai neskambino tai supratau, kad viskas gerai - taip ir buvo:)

    Ineta_

  10. 1

    o as suzinodavau kito vizito metu pas ginekologe :)

    Spinduliukas