Atsakymai

  1. 3

    gintariuk...siaip nera jokio limito fotosesijai kiek as zinau..as ir norejau su vyru buvom suplanave pasiruose jau nustate data su fotografe, bet deja teko skubinti gimdyma ir fotosesija buvo padaryta namuose tiek kiek man jegos leido ir aisku be draugo:(
    o fotosesija vel ziurint kur darai vienos padaro ir sukuosena, ir makiaza ir drabuziu paruosia ir dar po to su photoshopu padaro visko, o kitur tik pafotkina ir tiek.

    Anonimas

  2. 2

    as irgi galvoju apie foto sesija, bet kai grisiu i Lt, noriu kad vyras butu foto sesijoje, o jis gris veliau, tai ziuresiu kaip gausis, gal kas placiau apie fotosesija gali papasakoti, kaip ten nestumo metu vyksta ji, ar nieko nesiskiria nuo iprastos fotosesijos..kazkaip manes nevilioja fotkintis nuogai, tai net nzn..bet vis tiek noresiu sakiau ismeginti ir tureti sita prisiminima..

    gintariux7

  3. 2

    aurikuka- as pas Geleziute budama studente dariausi foto-musu viena destytoja-dizainere-buvo suorganizavus, tai man irgi visai nieko...galvoju gal pnv ka nors rasiu, jei ne teks planuotis Kaune..

    safariE

  4. 2

    Kaune tik zinau,dariausi.lb patiko.pas Laima Geleziute.

    aurikuka

  5. 1

    zinot, o as tai nejau pas joki fotografa, tiesiog pasiziurejau internete nestukiu foto, ir mano sesuo labai puikiai mus pafotkino kaip tik norejom :) ir nieko nekainavo, ir nuotraukos tikrai grazios :)

    egliute001

  6. 1

    ai va kas mane domino, buvau pamirsusi, ar yra kazkoks menesiu limitas fotosesijai? ar galima bet kada? gal kokiu patarimu ar prietaru ar dar kazko yra.

    gintariux7

  7. 1
  8. 0

    Dariausi nėščiosios fotosesiją pas https://www.facebook.com/dreafoto/

    Anonimas