Atsakymai

  1. 2

    naudojau ir naudoju dabar kuno losjonus.

    tikmama

  2. 2

    Pritariu IŠNYKSTANČIAI,jog ir besilaukianti moteris turi atrodyti gražiai,susitvarkiusi ir pan.Naudoju viską,ką ir prieš tai,nieko nekeičiau.Nesikraunu kilogramais,bet naudoju.Be kremų negaliu,nes oda labai sausą,nenoriu apsišerpetojus vaikščiot.Visada anksčiau būdavo gražu žiūrėti kai besilaukianti moteris atrodo gražiai,pasidažiusi,plaukus susitvarkiusi.Žinau nemažai tokių,kad jeigu laukiasi,tai bet kaip,bet kuo apsirengia,ištąsytais,per dideliais rūbais ir nesitvarkę,man taip nepatinka,atrodo kad kokia iš nekokios šeimos būtų.

    aidaS

  3. 2

    Kartais atrodo, kad besilaukianti turi viena maisa apsivilkti, kita ant galvos uzsideti ir vaikscioti. O geriausia isvis tik pradejus pilvukui matytis uzsidaryt namuose tarp keturiu sienu.
    Manau, kad busimoji mamyte turi atrodyti tvarkingai ir graziai - o tam reikia ir i kirpykla uzsukti, ir nagucius susitvarkyti, ir kosmetika naudoti....

    Isnykstanti

  4. 2

    Nėštumas ne liga,,, Naufoju ir kosmetiką ir kremus.Žinoma,netepu kilogramais, bet ,kad oda būtų prižiūrėta.O ir kosmetikos neatsisakau.Aš už tai,kad mamytės nėštumo metu irgi jaustųsi gražios ir žavios:)

    Nojukas

  5. 2

    As naudojau ... Is dekoratyvines kosmetikos pripazistu tik tusa, daziausi akis kiekviena diena, veido krema ir naudojau ir naudoju kiekviena diena. Del kuno pieneliu, tai naudojau retai, viena, du kartus i savaite po duso.

    SweetCherry

  6. 2

    kremuku ir taip mazai naudoju,bet kosmetikos tikrai neatsisakiau nestumo metu.Viskas seis laikais kenkia ir nesveika..o kas sveika?

    Fantazija

  7. 2

    vasara, oda issausejus taip norisi kokia drekinama kauke uzsideti bet kazkaip baisu kad nepakenktu leliukui, juk neaisku kokia ten sudetis tu kosmetiniu priemoniu :(

    arcita

  8. 1
  9. 1

    viska ka naudojau iki nestumo naudojau ir nestumo metu. pasiklausius kiek daug kas kenkia, tai bloga pasidaro. gyvoms i zeme reiketu sulisti, kad visko isvengtume :)

    romantike

  10. 1