Atsakymai

  1. 4

    pirmagime daznai palikdavau savo anytai, ir pusdieniui, ir jau kaip paugejo su nakvyne.jos abi viena kita labai myli, nekyla jokiu problemu del to.
    Bet va su anuku kitaip elgesi pastebejau. Jai ne taip kaip su anuke,norisi pasilikti, pabuti.kitaip elgesi, net vyrui pasakiau, kad as jai nenoriu palikti sunelio, nes jinai ji biskuti ignoruoja.::((
    bet kito pasirinkimo neturiu, nes visai neturim kam palikti, jei reikia iseiti vakare, ar i koki gimtadieni.tad tenka, palikti, bet stengiuosi tada uzmigdyti maziuka, kad kuo maziau jai reiktu su juo buti.tada ramiau jauciuosi.

    ievutek

  2. 4

    buvom, kadangi mes kartu gyvenam, tai daznai pasaugo, musu abi mergytes, problemu nekyla :)

    neringa1981

  3. 4

    Buvom 2,5 men. leliuka palike su anyta 2,5 dienu, o mano mamai net 4 dienos pora kartu (kai buvo 5 ir 7 men.) Viskas buvo puikiai visada.

    dianela

  4. 4

    Buvom, tik ne visai dienai, o keliom valandom. Viskas laaaaaabai gerai buvo:)

    Iga

  5. 4

    Visai dienai tai nebuvom, nebent pora vakaru, kai ejom su vyru i kina ir i koncerta. tai keleta valandu buvo su anyta. maniske labai gera ir niekada nedaro kazko su musu vaiku savo nuoziura. Pries kazkuo maitindama visada paklausia ar vaikas tai valgo, ar ta ar ana megsta ir t.t. Tik jos minusiukas, kad ji garsiai televizoriu ziuri ir dar garsiau tada sneka, kad ta telika perrektu :))) bet vaikiukui ji visai patinka.

    Agne

  6. 3

    taip buvome labai pasitikiu ir maziukei patinka, nors jei po kolkas jokio skirtumo!

    cindy

  7. 3

    Ir anytai, ir mamai savo vaikus galiu be jokiu problemu palikt. Zinau, kad jais tikrai bus pasirupinta.

    trejetukas

  8. 3

    nenoreciau palikti,nes vis galvociau ar viskas gerai.

    Sagute

  9. 3

    mamai esu palikusi nuo 4 men (kai nustojau maistinti). Palikdavau ir keliom dienos. Anytai tik pusdieniui palikdavau, palikciau ir ilgesniam laikui, bet ji nelabai savim pasitiki, tai nenori imti. O seip mociutes puikiai susitvarko :)

    mamyčiukas

  10. 2

    Nebuvau ir aš palikusi,nežinau kodėl,bet nelabai jai patikėčiau savo vaiką...

    debesėlis