Atsakymai

  1. 3

    Nedarau nieko tokio, ka reiketu slepti nuo vyro. Pagrinde visus pasigrazinimus darau vonioje neuzsirakinusi, o jei einu i grozio salona, tai salia nestovi, bet zino, kur ir ko isejau

    almyte7

  2. 3

    darau viska, tik vat vaikstau i soliariuma jam nezinant, o kai atvaziuoja is komandiruotes sakau kad lauke taip idegiau, bliamba jis tiki :DDDD

    lolita24

  3. 3

    pagrinde darausi viską, tik stengiuosi, kad besidepiliuojančią jis amne matytų kuo rečiau :)

    Anonimas

  4. 3

    nesislepiu ir darau viską prie vyro ;) Jei į vonią užklysta tai taip pat nereaguoju. ;) Jam taip pat pažastis išskutinėju, kitus plaukelius patrumpinu jei reikia ;)

    lydekaite

  5. 3

    nesigediju vyro, jei reikia kazka pasidaryti, tai ir darausi, nematau cia nieko gedingo

    tete

  6. 3

    Juk jis mano vyras,kaip as galiu kazka slepti ar gedytis? Jei iseina taip,kad mato,tai tikrai nesidangstau ir nesislepiu.. Depiliuojuos vonioj,bet jei ir uzeina didelio siaubo baubo nematau:)))

    bantukas

  7. 3

    Darau praktiskai viska, nes tai yra normalu. Na nebent desitvarkau bikini srities.O jei kada dazausi (darausi makiaza) tai jam net ydomu paziureti.

    Anonimas

  8. 3

    Darau viska :D Kadangi dabar yra sudetinga net koju depiliacija (niekaip nebegaliu susilenkti), tai vyras daugelyje situ proceduru man netgi pagelbeja :)

    Isnykstanti

  9. 2

    Nieko nedarau prie vyro (neskaitant makiazo, kas jam ir paciam neidomu), jokiu depiliaciju ir panasiai... Vyras turi matyt galutini rezultata, o ne tai, kiek pastangu reikia ideti :)

    Mea

  10. 2

    Pagrinde visas procedūras darausi vonioje, o jis niekada neina į vonią, kai aš ten krapštausi :) bet nematau didelio siaubo, jei ir užeitų - juk jis puikiai žino ir pastebi, kokias procedūras aš ten darausi :) o kadangi antakius pešiojuosi ir nagus lakuoju kambary, tai mato :)

    Aušra58