• 3ats.

    alkunes skausmas

    uzeina jau gal savaite kad vos auksciau alkunes jei staigiau pasuku ranka ar kad ir begdama staigiau ka nors padarau is kart uzeina toks kaip pjovimo jausmas,bet greitai ir praeina,o paskiau toks jausmas atrodo lyg nudeginta ta vieta buna..,o i diena tokiu momentu uzeina tikrai ne vienas ir ne du kartai.gal kam panasiai buvo ir ka darete?gal koks tepaliukas padejo,as manau kad cia gal koks uzdegimas,bet pas daktarus jau si savaitgali nebenueisiu,dekui uz ats.

    masiniukeMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    gaila masiniuk, bet aš ne medikė tad nelabai ir kuo padėti galiu, dar galite prisiregistruoti šiame puslapyje www.pasveik.lt, ten pagal specializacija susirasite mediką ir išdėstysite savo negalavimus, jie kelių dienų bėgyje tau el. paštu atsiųs atsakymą, ir patars ką daryti ar kur kreiptis. Sėkmės ;)

    Lulu

  2. 1

    bet ta vieta nei istinus nei ka,is pradziu galvojau gal kaulas skiles kad taip net pjauna,na bet kai paspaudziu neskauda nei ka.tik va su ta ranka jau staigesniu judesiu daryti negaliu

    masiniuke

  3. 1

    mano nuomonė arba bus koks raumens uždegimas, arba koks nervas užspaustas, reikėtų pasirodyti šeimos daktarui, skirs kokį tepaliuką arba jei uždegimas (padarys kraujo tyrimą ir matys) išrašys antibiotikų pagerti.

    Lulu