• 19ats.

    isterijos metu vaikas nebekvapuoja

    dukra vakar labai isgasdino,pradejus verkt,sustingo tarsi,nei ikvepe nei iskvepe.Netgi buvo pradejus ,lygtai melinuot.Po to atsigavo,lyg nieko niekur,sypsojosi.Ar pasitaikydavo tai jusu vaikams?Ar kartodavosi?O gal isaugo su laiku?Dukrytei 8men,taip nutiko pirma kart

    sandiVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mums taip nera buve,manau reiktu stebeti ir jei kartosis,tai butinai pasakyti savo pediatrui.

    pavasarinuke

  2. 3

    eina sau.. man taip nebuvo, baisu net pagalvot.. na mano jau paauges, bet zinociau jau dabar ka daryt jei reiketu :)

    kristale

  3. 3

    Aha kai paskaiciau tavo klausima prisimenu kad yra ir mano vaikams taip nutike lupytes pamelynuoja ir uztraukia zada vaikui,as pamenu kad esu karta net per uzpakali sudavus nu neskaudziai ,kad atsitoketu vaikas,dar esu papurinus nes kitaip atrodo bus viskas,nepamenu kokio amziaus pas mane buvo,bet ir mazas,bet tik vienas vaikas su kitu viskas buvo gerai,as manau kai prasideda tokia isterija reikia gal kazka greitai parodyt kad vaikas neiisivaziuotu,nes gali tapti liga.

    NORFA

  4. 2

    MAMYTES PURTYT NEGALIMA;O PAPRASCIAUSIAI REIKIA PUSTI I VEIDUKA;MANO MAZIUKAS KAI UZSIOZIUOJA,AR UZSIGAUNA IR PRADEDA VERKT TAI IRGI RODOS SULAIKO KVEPAVIMA;TADA VISADA PRADEDU PUST I VEIDUKA.

    Anonimas

  5. 2

    ne kristale tai ne su maistu uzspringsta,o isterikuoja vaikas mano tai dar atlosdavo galva atgal,krisdavo ant zemes,ir tikrai keliom minutem na gal ne keliom bet nekvepuoja ir butinai reikia papurint,kad atsikvosetu.

    NORFA

  6. 1

    taip, tai reikia glausti prie savęs ir raminti

    Jorkaile

  7. 1

    pirma kart girdziu, kad gali but taip

    Katiniene

  8. 1

    Mano sesers vaikui taip būdavo iki kokių 5m. Būdavo kai užsiverkia, tai kelioms minutėms praranda amą ir pradeda mėlynuoti. Tai nėra nekaltas dalykas ir reikėtų su tokiu vaiku atsargiau elgtis ir neprovokuoti jo isterijų.
    Patarčiau pasikonsultuoti su nervų specialistu. Blogiau tikrai nebus. Žinau, kad kažkokio ypatingo gydymo nėra. Reikia išlaukti kol vaikas išaugs tuos priepuolius. Na, paprastai jie yra išaugami. Dabar neatsimenu, bet gydytoja liepė, prasidėjus priepuoliui, paimti vaikutį ant rankų ir pasiguldyti jį ant kažkurio tai šono. Deja, neatsimenu ant kurio.
    Tikrai nuoširdžiai patariu būtinai papasakoti gydytojai ir reikalauti konsultacijos pas specialistą.
    Aš kalbu ne apie paprasta kvapo užlaikymą, kai vaikutis stipriau užverkia, bet apie nekvėpavimą ir mėlynavimą. O tai jau du skirtingi dalykai.

    trejetukas

  9. 1

    norfa suprantu kad nesmarkiai,is isgascio viska darom kad tik padetu,cia ne mano ismislas,as klausiau savo daktaro tai jis mum taip patare,ir tikrai padeda.

    Anonimas

  10. 1

    mano sūnus kai irgi buvo mažesnis irgi taip buvo ožius parodes tai sakiau ,kad numirsiu is baimės tai kaip atėjo vyras ir jisai pamatė dirža iškarto atsistojo kaip niekur nieko reikėjo tik pagasdyti o poto aš paskiau apie tai daktarei kas buvo sakė kad reika nenusigasti o per užpakly nestiprei užduoti ,kad daugiau vaikas nekartotų tokių dalykų nes gali išsivystyti kažkoka liga nežinau ar tai tiesa ,bet taip sakė daktarė.

    mamytukas