Atsakymai

  1. 2

    dvigule lova kur kas patogiau ,

    lina38

  2. 2

    Tik dvigulė lova su vientisu čiužiniu, beje, kuo geresnės kokybės. Teko ir ant sofos kelerius metus miegoti, tai nesulyginami dalykai. O išlankstomi mechanizmai ("raskladuškės") tai išvis katastrofa.

    Sisi

  3. 2
  4. 2

    Mes turim dvigulę lovą didžiulę, du ant dviejų. Nė į nieką jos nekeisčiau.. Komfortas..

    Jorkaile

  5. 2

    Patogiau miegoti lovoje,bet sofa užima mažiau vietos ir ją galima suskleist kada nori.Šiuo metu miegam lovoje,bet buvo laikas,kai teko ir ant sofos miegot:))

    vitalijus

  6. 2

    aisku,kad dvigule lova.

    Rima1

  7. 2

    Nesulyginami dalykai, zinoma, plati, patogi, minksta lova, bet jei tik vienas kambarys, tai tada rinkciausi minksta kampa, o jei netelpa, tada sofa

    almyte7

  8. 1

    Dvigule lova. Ji turetu buti miegamajame o sofa - sveitaineje. Jei vistik tektu rinktis tik viena varianta, rinkciausi lova, nes ant sofos nepatogu miegoti :)

    Yuki

  9. 1

    Čia priklauso nuo aplinkybių, manau. Jei gyveni 1 kambario butelyje, tai faktas, kad geriau sofa. Jei turi nuosavus namus, su miegamuoju atskiru — neabejotinai dvigulė lova prioritetas. O optimaliausias variantas tai — sofos-lovos. Visai neseniai dar ieškojom tokios pirkti :) Va, ką išsirinkom www.leojar.lt/78-sofos-lovos

    mazyte99

  10. 1

    Mes turime ir suskleidziama sofa-lova, ir lova, kurioje patys miegame. sveciams atvykus guldome juos i sofa-lova. :) pirkome ja is SBA baldu salono (http://www.sbabaldai.lt/idejosnamams/lt/prekes/svetaines_baldai/sofos_lovos/faith_sofalova_gobelenas_)

    Anonimas