• 4ats.

    ar teko kam susidurti su ranku sanariu skausmais nestumo metu?

    Mums jau 38 sav. su virsum, bet kaires rankos riesa pradejo ''ziauriai'' skaudet pries kokias 3-4 sav. bandau tepalu kazkokiu naudotis nuo skausmo-nepadeda..kaip kada dienom dar puse velnio, o naktim isvis negaliu-pradeda labai skaudet..gal kas zino kokiu budu kaip to isvengt ar gydytis? baisu, kad jeigu nepraeis gimus maziukui turesiu problemu paimti vaikuti ant ranku...

    safariEFiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kai laukiausi,prradejo peties sanari skaudet,deja,bet ir po gimdymo nepraejo,o pasirodo,kad dyla sanario kremzle,tikiuosi,kad tau taip nebus.

    kriste2

  2. 2

    truputi teko mokytis apie tai,kai studijavau.po gimdymo manau tikrai turetu praeiti,cia laikina.aisku pasiklausk gydytojos ar reikia kaska daryti.
    Nėštumo metu vandens susikaupimas audiniuose gali lemti spaudimo padidėjimą riešo kanale;
    - monotoniški kartotiniai plaštakos tiesimo ir lenkimo judesiai, ypač atliekami ilgesnį laiką bei su jėga, taip pat gali padidinti spaudimą riešo kanale.

    saulyte6

  3. 1

    na, as namie buva uzsemus nerimais, tai galvojau kad nuo to gal pradejo skaudet, bet paskui net ir po geros savaites pertraukos nepraejo..:( tikiuosi po gimdymo praeis, nes ir daktare tik tepaliukais pasiule naudotis, beda ta, kad jie ne velnio nepadeda..

    safariE

  4. 0